Найпоширеніші проблеми з Apple Watch та способи їх вирішення - Блог про Львів

Найпоширеніші проблеми з Apple Watch та способи їх вирішення

Apple Watch 5

Якщо Ви коли-небудь замислювались над придбанням Apple Watch, обов’язково це зробіть. Це чудовий продукт не лише для уточнення часу, а й для виконання багатьох завдань. Якщо Ви користувач такого смарт-годинника, Вам сподобається безперебійна інтеграція з іншими продуктами Apple. Але, звичайно, навіть один з найпопулярніших – Apple Watch 5 – не ідеальний. Якщо Ви купуєте Apple Watch, Ви можете очікувати, що можуть виникнути якість проблеми з годинником чи з часом знадобиться ремонт Apple watch 5 (ціни на ремонт на сайті). Але Ви не повинні хвилюватися, бо всі проблеми можна легко вирішити.

Перше, що потрібно зробити, купуючи Apple Watch, – це правильно налаштувати його. Часто нові користувачі Apple Watch не налаштовують Apple Watch належним чином і виявляють, що у них виникають проблеми з роботою годинника.

Ось проблеми, з якими Ви можете зіткнутися, і способи їх усунення.

1. Екран пробудження

Екран пробудження часто вимкнено за замовчуванням. Як результат, багато користувачів панікують, думаючи, що їх годинник потребує ремонту. Увімкнути екран пробудження просто:

  1. Перейдіть у область Налаштування та натисніть Загальні
  2. Виберіть опцію «Екран пробудження»
  3. Переконайтеся, що функцію «Екран пробудження під час підняття зап’ястя» увімкнено

Якщо у вас є iPhone і ви підключили Apple Watch до iPhone, Ви також можете перевірити екран активації. У загальних налаштуваннях iPhone перейдіть до екрана пробудження, і Ви зможете перемикати екран пробудження на піднятті зап’ястя прямо звідти!

2. Bluetooth

Деякі користувачі скаржаться, що зв’язок Bluetooth на Apple Watch з iPhone не завжди є надійним. Вам слід вимкнути Bluetooth на своєму iPhone, почекати кілька хвилин, а потім знову активувати його. Якщо це все одно не працює, можливо, Вам доведеться від’єднати iPhone та Apple Watch, а потім з’єднати їх знову.

Ви також можете виявити, що Ваш Apple Watch погано синхронізується з навушниками Bluetooth. Зазвичай, можливо, Вам доведеться вимкнути Bluetooth на своєму iPhone і переконатися, що джерело звуку надходить виключно з Вашого Apple Watch.

3. Глюки/нестабільність

Якщо Ви коли-небудь виявите, що Ваш Apple Watch стикається з безліччю помилок, або поводиться повільно, можливо, вам просто доведеться оновити програмне забезпечення. Якщо Ви нехтуєте оновленням програмного забезпечення, то Ваш Apple Watch, швидше за все, не буде працювати стабільно.

Перейдіть до програми Watch на Вашому iPhone. Виберіть «Оновлення програмного забезпечення». Переконайтеся, що Ваш Apple Watch підключений до зарядного пристрою під час оновлення. Оновлення може зайняти деякий час.

Apple Watch 5

4. Надсилання повідомлень

Однією з найкращих переваг Apple Watch є те, що Ви можете надсилати повідомлення, як і на своєму iPhone. Якщо опція надсилання повідомлень не працює, Вам доведеться пройти процес перезавантаження, що може вирішити проблему.

Якщо цього не сталося, ось що Вам потрібно зробити:

  1. Переконайтеся, що ваш iPhone та Apple Watch з’єднані
  2. Переконайтесь, що в обох батареях високий рівень заряду або їх підключено до відповідних зарядних пристроїв
  3. Перейдіть до програми Watch на вашому iPhone і перейдіть до пункту General
  4. Виберіть опцію «Apple ID»
  5. Переконайтеся, що Ви ввійшли в свій ідентифікатор Apple на своєму Apple Watch
  6. Якщо Ви не ввійшли в систему, Вам потрібно лише увійти, щоб розпочати надсилання повідомлень.

Якщо це не працює, ось наступний варіант:

  1. Перейдіть у Налаштування на вашому iPhone
  2. Виберіть опцію «Повідомлення»
  3. Перейдіть до «Надіслати та отримати» та виберіть «Вийти»
  4. Потім перейдіть до «Налаштування та повідомлення»
  5. Вимкніть опцію iMessage
  6. Через кілька секунд знову ввімкніть опцію iMessage
  7. Поверніться назад до розділу «Надсилати та отримувати» та знову ввійдіть у свій Apple ID

5. Час роботи акумулятора

Час автономної роботи на Apple Watch чудовий. Але, навіть все-таки, у Вас можуть бути кілька питань тут і там. Ви ж хочете максимально продовжити термін служби акумулятора Apple Watch?

Найпростіший спосіб – увімкнути режим енергозбереження. Це дозволить заощадити заряд акумулятора, зменшивши яскравість, відключивши послуги, що споживають заряд батареї, такі як Siri тощо.

Існують також способи самостійного збереження часу автономної роботи. Якщо Ви обмежите або вимкнете сповіщення з Вашого додатка, це значно продовжить час роботи від акумулятора. Ви також можете зменшити яскравість на Apple Watch. Якщо Ви не користуєтесь Siri, Ви можете взагалі відключити цю послугу.

Ви також можете вимкнути Bluetooth, коли не використовуєте його. Ви також можете вимкнути функцію контролю пульсу, коли Ви не тренуєтесь. Коли Ваш Apple Watch не використовується довший час, вимкніть його.

6. Проблеми з зарядкою

Якщо ви виявите, що Ваш Apple Watch не заряджається при підключенні до зарядного пристрою, це, ймовірно, проблема апаратного забезпечення.

Перший крок – вимкнути годинник. Потім Вам доведеться скинути годинник до заводських налаштувань. Для цього одночасно утримуйте кнопку Digital Crown та бічну кнопку. Коли з’явиться логотип Apple, Ви скоріш за все зможете без проблем заряджати Apple Watch.

Інший варіант – перейти на свій iPhone і отримати доступ до програми Apple Watch. Перейдіть до пункту «Загальні», а потім перейдіть до опції «Скинути». Виберіть «стерти весь вміст і налаштування», а потім знову налаштуйте годинник.

Якщо Ваш смарт-годинник стикається з будь-якими неполадками, обов’язково вирішіть їх якомога швидше. Якщо Ви не можете самостійно дати ради, принесіть Apple Watch на ремонт у сервіс, наприклад, в AppleLab. Там же ж Вам зроблять при потребі заміну скла, екрану чи аккумулятора. Ціни на ремонт на інші пристрої Apple також можна подивитись на вказаному сайті.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*