Перевезення лежачих хворих. Особливості транспортування лежачого хворого - Блог про Львів

Перевезення лежачих хворих. Особливості транспортування лежачого хворого

перевезення лежачих хворих

Перевезення лежачого хворого, а особливо людини в похилому віці – непросте завдання для його близьких. Адже саме по собі переміщення викликає багато дискомфорту, а якщо говорити про важкохворих людей, то для них такі подорожі і зовсім можуть бути небезпечні. Але що ж робити, якщо транспортувати людину з обмеженими фізичними можливостями все ж необхідно? Сьогодні існує спеціальна послуга, яка пропонує перевезення лежачого хворого по Україні.

Особливості перевезення лежачого хворого

Для людей похилого віку, які страждають на різні захворювання, передбачений спеціальний транспорт, який дозволяє безпечно і безболісно перевозити їх навіть на великі відстані. В автомобілі встановлено спеціальне обладнання, яке дозволяє відстежувати всі важливі життєві показники хворого і при необхідності надати допомогу.

Супроводжувати пацієнта можуть медики, які забезпечать необхідний контроль і завжди можуть вжити заходів для нормалізації стану хворого в дорозі. Великий досвід роботи в перевезенні найрізноманітніших пацієнтів дозволяє їм запобігати проблемам, не чекаючи, коли ситуація погіршиться.

Окремо варто сказати про сам автомобіль. Всупереч поширеній думці, перевозити тяжкохворих людей у звичайній машині не можна. Для цього існує спеціальний транспорт, модифікований особливим чином. В першу чергу це стосується амортизації. Для того щоб стан пацієнта не погіршився, необхідно уникнути дорожньої тряски. А це можливо тільки в спеціалізованому автомобілі. Наприклад, служба перевезення лежачих хворих Helptaxi.com.ua використовує автомобілі на пневмопідвісці, яка забезпечує максимальний комфорт при проїзді нерівностей.

Також читайте:   Хто викрав львівський трамвай? (відео)

перевезення лежачих хворих Helptaxi

Фото: https://helptaxi.com.ua/ Хелптаксі

 
Особливим чином продумано і наповнення таких машин. Усередині все облаштовано так, щоб пацієнт був максимально комфортно розміщений, а в разі потреби до нього і до всього обладнання був вільний підхід.

Транспортування людей, які страждають різними захворюваннями, може знадобитися при візиті до лікарні, при переїзді в будинок для людей похилого віку, а також для повернення додому зі спеціалізованого закладу. У всіх цих випадках варто звернутись до спеціалістів, які допоможуть здійснити переїзд безпечно. Адже комфорт і безпека наших близьких – це наше завдання, до якого ми повинні підходити з усією відповідальністю і усвідомленістю.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*