Сергій Тригубець про очікування напередодні старту змагань АФЛУ - Блог про Львів

Сергій Тригубець про очікування напередодні старту змагань АФЛУ

По дорозі в Запоріжжя

Напередодні старту фіналу аматорської ліги України, в якому, нагадаємо, буде також брати участь і «Галицька здоба» головний тренер Сергій Тригубець поспілкувався з клубною пресслужбою.

– Сергію Івановичу, які очікування перед фіналом АФЛУ, адже ФК «Галицька здоба» вперше буде брати участь у таких змаганнях?

– Змагання АФЛУ для нашої команди будуть прем’єрними, але маю надію, що ми гідно представимо Львівщину на них. Гравці ФК «Галицька здоба» та тренерський штаб з нетерпінням очікують на старт баталій.

– Яким складом поїхала у Запоріжжя «Галицька здоба»?

– Поїхали всі футзалісти, які були в заявці на протязі сезону.

– Напередодні відбулося жеребкування першого групового етапу, що можете сказати про суперників?

– Важко сказати щось конкретно про команди коли не бачив їх матчів на живо, а тільки відео, яке не завжди показує силу або слабкість команди.

Бачив у ютюбі гру команди МФК «ATHLETIC FUTSAL», помітно, що команда вміє грати, з командою працює тренер, футзалісти знають що робити під час матчу та й, взагалі, Дніпропетровська область завжди славилася хорошими футзалістами, чого варті такі прізвища як: Легчанов Валерій, Косенко Олександр тощо. Була колись команда «Механізатор», яка ставала чемпіоном України серед професіоналів, отож буде важко грати проти даної команди.

Також читайте:   «Галицька здоба» вирвала перемогу в ФК «Мостиська»

Щодо команди з Кропивницького, то про неї, на жаль, інформації не знайшов.

– Які завдання поставило керівництво перед командою на цей турнір?

– Ми, як спортсмени, хочемо завжди перемагати, як на футзальному майданчику, так і в житті. Розуміємо куди їдемо і для чого, багато праці було зроблено як під час матчів, так і поза ним аби стати переможцем у 1 (!) лізі Львівщини.

– Кого вважаєте основними конкурентами у боротьбі за перемогу?

– Команди, які їдуть на турнір розуміють футзал, а також в багатьох командах є гравці, які певний період часу грали у професійних командах, тому кожна команда буде грати своїм стилем. Переможе найсильніший.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*