Що враховують мандрівники, вибираючи готель? - Блог про Львів

Що враховують мандрівники, вибираючи готель?

готель Gruner

Що впливає на рішення клієнтів щодо вибору конкретного готелю? Є багато факторів: призначення, стандарт закладу, рівень обслуговування й обладнання кімнати. Також туристи зважають на місцеві визначні пам’ятки, відстань від центру/моря/гір. Когось цікавить і хороша їжа та відмінна винна карта.

Кожен мандрівник має свої уподобання, які враховують найкращі заклади. Можна номер в готелі у Львові Gruner зняти, забронювавши його на сайті, адже там надзвичайно комфортні умови для відпочинку.

Деякі гості віддають перевагу тиші та спокою подалі від міської метушні, інші шукають готель, розташований у самому центрі жвавого мегаполіса. Тому що перші їдуть у відпустку, щоб відпочити та дистанціюватися від дуже напружених буднів, а другі шукають вражень. Грюнер готель у Львові розташований у центрі, тому ви зможете швидко дістатися пішки найцікавіших туристичних локацій.

На що зважають гості готелів?

Фактори, що визначають вибір конкретного місця для проживання, завжди різні. Вони залежать від потреб і вподобань людини, а також мети поїздки. Однак є деякі універсальні міркування, які визначатимуть вибір місця для проживання. Наприклад, це:

  • Відгуки про готель

    Явище, офіційно відоме як “маркетинг із вуст в уста” або “сарафанне радіо”, є одним з основних джерел припливу нових клієнтів до готелів і хостелів. Відгуки щодо перебування у конкретному закладі просто передаються усно родині та друзям. Шукаючи нове місце відпочинку, ми часто починаємо з питань до друзів про бажане місце для проживання. Тому що простіше відвідати перевірений заклад, аніж дивитись “у темряву”. Виходить, що один задоволений клієнт може залучити трьох нових.

    Інше потужне джерело відгуків про заклади розміщення – це інтернет. Зокрема сайти про подорожі, де відвідувачі готові залишити детальну інформацію про своє перебування та якість послуг. Оцінка готелю чи гостьового будинку на популярних сервісах може мати величезний вплив на вибір клієнтів, які не визначилися. Тому готелям варто подбати про те, щоб гості залишилися задоволеними, а відвідувачам слід ознайомитися з відгуками перед бронюванням.

  • Чистота в номерах і ванних кімнатах готелю

    У готелі повинно бути чисто. Це очевидно для більшості менеджерів, які керують своїми підприємствами вже багато років. Але не всі однаково старанно забезпечують високий рівень гігієни в номерах і ванних кімнатах. І недоліки в цій галузі ризикують мати катастрофічні наслідки для бізнесу. Гості можуть заплющити очі на деякі речі, та “сумнівну” чистоту ніхто не пробачить. Навряд чи хтось повернеться на ще одне перебування й порекомендує комусь це місце.

    Якщо ви лише плануєте заселитися, перегляньте фотографії готелю в інтернеті. Краще, якщо вони будуть додані самими гостями. Також зверніть увагу на те, як у відгуках гості оцінюють чистоту. Все ж таки важливо дбати про неї в готельних номерах і ванних кімнатах. Для цього менеджерам варто організувати процедури миття та прибирання, щоб регулярно навчати прибиральників і використовувати професійні засоби для чищення готелів.

  • Доступність для відпочинку з дітьми й тваринами

    Все більше готелів вибирають подібну спеціалізацію, наприклад, для сімей або тих, хто прибуває з домашніми улюбленцями. Готелі для дорослих – це найновіша тенденція, вони приймають лише гостей віком від 16 до 18 років. Зазвичай у таких закладах також є великий СПА-центр і зона відпочинку – все для того, щоб мати можливість відпочити без компанії дітей. Все більше і більше таких місць набирають популярності, а інші вирішують, принаймні частково приймати лише дорослих.

Увага до цих пунктів покращить враження гостей про готель. Бажаємо вам чудового відпочинку!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*