В очікуванні чергової перемоги ФК Львів - Блог про Львів

В очікуванні чергової перемоги ФК Львів

ФК Львів

24 квітня пройде матч 23-го туру чемпіонату України з футболу, в якому ФК «Львів» на стадіоні «Арена Львів» зіграє проти «Десни».

Представляю анонс цього поєдинку від найкращих букмекерських контор України, що представлені на сайті 1football.info.

«Львів»: позбутися статусу аутсайдера

«Львів» відмінно себе проявив в двох минулих турах чемпіонату України. Команда здобула почергові перемоги над «Олександрією» (3:1) і «Минаєм» (1:0). Ці успіхи дозволили львів’янам позбутися статусу аутсайдера і піднятися на десяте місце в турнірній таблиці. Тепер команда випереджає останній рядок на чотири бали, маючи відмінні перспективи не брати участь в боротьбі за виживання на фініші сезону.

«Десна»: за крок від зони єврокубків

Команда з Чернігова займає п’яте місце рейтингу Прем’єр-ліги, набравши в поточному сезоні 36 очок. Завдання «Десни» полягає в тому, щоб завершити чемпіонат у зоні єврокубків, від якої клуб зараз відстає на один бал.
17 квітня «Десна» зазнала шостої поразки в сезоні. Колектив сенсаційно поступився в гостях «Минаю» з рахунком 1:3. Перед цим підопічні Олександра Рябоконя здобули дві перемоги поспіль. Успішними для «Десни» виявилися протистояння з Олімпіком» (0:2) і «Олександрією» (1:4).

Історія особистих зустрічей

Суперництво «Львова» і «Десни» почалося в 2018 році. З тих пір суперники зіграли п’ять очних протистоянь в українській Прем’єр-лізі. У цих поєдинках завжди перемагали гості – три перемоги в активі «Львова» і дві у «Десни».

Також читайте:   Чемпіонат світу з футболу: а судді то хто?

У поточному розіграші УПЛ команди вперше зіграли в десятому турі. Тоді гол Максима Грисьо приніс «Львову» виїзну перемогу з мінімальним рахунком (1:0).

Ставки букмекерів

У майбутньому поєдинку букмекери вважають фаворитом «Десну». Поставити на перемогу гостей можна з коефіцієнтом 1.65 в букмекерській конторі Betandyou тут. Шанси «Львова» здобути перемогу оцінюються котируванням 4.80, а ставки на нічию приймаються за 3.92.

Статистичні дані

  • У 10 домашніх матчах чемпіонату «Львів» здобув 4 перемоги, 1 нічию і зазнав 5 поразок
  • У 10 виїзних іграх чемпіонату «Десна» виграла 2 рази, чотири рази зіграла внічию і 7 разів програла
  • У двох очних зустрічах команд на полі «Львова» забивалися п’ять і чотири голів
  • «Львів» перемагав в 3 попередніх домашніх поєдинках чемпіонату України
  • «Десна» програла 2 останніх виїзних поєдинки в УПЛ

Прогноз

«Львів» та «Десна» потребують набраних очках. Це зобов’язує команди грати з прицілом на атаку в майбутньому матчі. Прогнозуємо, що команди зіграють результативно, а сам поєдинок на «Арені Львів» завершиться внічию 2:2.

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*