«Кубок Весни 2021». «Галицька здоба» зупинилася за крок до фіналу - Блог про Львів

«Кубок Весни 2021». «Галицька здоба» зупинилася за крок до фіналу

Прем'єрна перемога в Кубку Весни

Вчора, 13 травня, на штучному майданчику «Знесіння» відбувся півфінальний поєдинок, в якому між собою зустрілися ФК «Галицька здоба» та ТД «Бойчак». Це було перше очне протистояння цих команд і, варто зазначити, воно повністю виправдало очікування.

До гри фаворитом була наша команда, але кінцевий рахунок на табло показав зовсім протилежне. З перших хвилин ігровою ініціативою заволоділи «пекарі», але свої моменти забити втратили Богдан Стефанків та Сергій Тригубець.

Відповідь гравців ТД «Бойчак» була миттєвою. Тривала 5-а хвилина, коли Сосницького вивели на ударну позицію й Сергій вдало пробив повз кіпера ФК «Галицька здоба» Святослава Обрембальського – 0:1.

Звичайно, у плани нашої команди поразка не входила, то ж вони ще більше збільшили натиск на ворота ТД «Бойчак». Олег Партика, Сергій Тригубець могли забити, але кураж у воротах впіймав кіпер команди-суперника Юрій Коваленко.

Не забили «пекарі», натомість отримали два разючих удари у свої ворота. Авторами голів стали Олег Ледневський та Орест Якимов. Справжній холодний душ для ФК «Галицька здоба». Піти на перерву, відігравши хоча б один гол, могла наша команда, але після того, як у штрафній ТД «Бойчак» збили Андрія Коваля, пенальті реалізувати не зумів все той же граючий тренер «червоно-жовтих».

Провівши серйозну бесіду в перерві, наша команда заграла так як вміє після перерви. Протягом перших трьох хвилин ми могли забити як мінімум тричі, але свої дуелі Юрію Коваленку програли Андрій Коваль, Богдан Стефанків та Сергій Тригубець.

Також читайте:   Чемпіонат ОАКЛ 2021. ФК «Галицька здоба» - «Нові імена». Анонс

Нарешті на 25-й хвилині «розмочив» кіпера номінальних гостей Павло Стегніцький, а ще за три хвилини Андрій Коваль скоротив відставання в рахунку до мінімуму. Все лише розпочиналося.

32-а хвилина – Сергій Сосницький знову збільшує перевагу в рахунку своєї команди до двох м’ячів, але Сергій Тригубець не хотів миритися з поразкою і знову вертає свою команду гру.

Ключовий епізод у грі відбувся за хвилину до її завершення. Після розігашу п’ятого польового гравця, Данило Сивак дивом не влучив у вже незахищені ворота суперника. Натомість, Андрій Бордун прощати «пекарів» не став, відправивши «шкіряного» у пусті ворота.

5:3 – перемога ТД «Бойчак», гравці якого й зіграють у головному поєдинку «Кубка Весни 2021».

ФК «Галицька здоба» – ТД «Бойчак» – 3:5 (0:3)

ФК «Галицька здоба»: Обрембальський, Шуптар, Стегніцький, А. Коваль, Чекаленко, Журавчак, Гаврищишин, Бішко, Тригубець, Партика, Сивак, Стефанків, Яблонський

ТД «Бойчак»: Коваленко, В. Коваль, Сосницький, Ледневський, Шляхетко, Кононович, Якимов, Грабар, Бурдун

Голи: Стегніцький, А. Коваль, Тригубець – Сосницький (дубль), Бурдун, Якимов, Ледневський.

Кращі гравці за версією пресслужби: Андрій Коваль – Юрій Коваленко.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*