Якого обсягу пам’яті iPhone 12 достатньо - Блог про Львів

Якого обсягу пам’яті iPhone 12 достатньо

iPhone 12

Незважаючи на те, що між iPhone 11 і iPhone 12 багато принципових відмінностей, обсяг оперативної пам’яті й обсяг накопичувача залишилися незмінними. Користувачі можуть вибрати гаджет на 64 Гб, iPhone 12 128 Гб і на 256 Гб. Гаджети відрізняються вартістю, а збільшити обсяг пам’яті в подальшому не можна. Тому з вибором потрібно визначитися відразу перед покупкою. Але що робити, якщо це Ваш перший “яблучний” девайс і Ви не знаєте якого обсягу пам’яті буде достатньо? Все залежить від Ваших цілей.

Кому підійде iPhone 12 на 64 Гб

Якщо Ви користуєтеся смартфоном для соціальних мереж, аматорських фотографій і відео, Вам повністю вистачить 64 Гб. До того ж, “яблучні” смартфони зберігають мультимедіа файли у більш легких, в порівнянні з Android, форматах, і тому вони будуть займати не так багато місця. До того ж, iOS пропонує користувачам великий вибір інструментів для звільнення вбудованої пам’яті в автоматичному режимі. Якщо з часом 64 Гб перестане вистачати, є ще одне рішення – збільшити місце в iCloud.

Кому підійде iPhone 12 на 128 Гб

Поза всякими сумнівами, найбільш оптимальним рішенням для більшості користувачів буде покупка iPhone 12 на 128 Гб. Цього обсягу вистачить на кілька років спокійного життя, коли не потрібно постійно видаляти фотографії та відео, обмежувати себе в установці ігор і додатків, скачуванні фільмів. З огляду на те, що ця модифікація коштує не суттєво дорожче моделі на 64 Гб, вибір очевидний.

Також читайте:   Apple iPhone 11: чи варто зараз купувати?

Кому підійде iPhone 12 на 256 Гб

Якщо iPhone 12 на 64 Гб і iPhone 12 на 128 Гб практично не відрізняються у вартості, то у випадку з девайсом на 256 Гб різниця стає вже більш відчутною. Це рішення для користувачів, які не хочуть переживати про те, що пам’ять може закінчитися. Качайте будь-які ігри, навіть найпотужніші, завантажуйте фільми в хорошій якості – обсягу пам’яті вистачить на дуже довгий термін, і Вам не доведеться постійно її чистити.

Який iPhone 12 вибрати?

Вибираючи новий Айфон собі або на подарунок, подумайте про те, з якою метою буде використовуватися гаджет. Багатьом користувачам важливо мати хороший запас музики і фільмів в офлайн-доступі. Деяким потрібен ряд додатків – для навчання, роботи, розваг і т.д. Коли доводиться постійно видаляти файли і стежити за станом сховища, досвід використання iPhone псується.

Якщо ж Ви звикли до споживання контенту онлайн, а також користуєтеся iCloud для резервного копіювання фотографій і відео, базова пам’ять задовольнить Ваші потреби. Проте її стан потрібно буде контролювати – видаляти непотрібні файли, сортувати фотографії, докуповувати місце в iCloud і т.д.

Таким чином, якщо Ви користуєтеся гаджетом виключно для зв’язку, 64 Гб стане простим і бюджетним рішенням. Рядовим користувачам буде достатньо 128 Гб, а ось якщо Ви займаєтеся фотографією, любите обмінюватися з друзями контентом, граєте в ігри і т.д., максимальний обсяг пам’яті – це те, без чого дійсно не обійтися!

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*