«Галицька здоба» в Соснівці. Післямова - Блог про Львів

«Галицька здоба» в Соснівці. Післямова

Пресуха

«Галицька здоба» в Соснівці. Післямова.

Після гри, в якій наша команда здолала свого суперника з рахунком – 11:5, дійові особи матчу поділилися своїми враженнями від протистояння.

Сергій Тригубець, граючий тренер ФК «Галицька здоба»

– ФК «Галицька здоба» відновила традицію спарингів з різноманітними командами. На цей раз Ви гостювали у Соснівці, де здолали місцеву команду «ЕРА Соснівка». Перші враження від цієї гри?

– Враження лише позитивні. Наша команда знову мандрує містами України. Грали проти хорошої команди, тепло нас прийняли. Дякую своїм хлопцям що віднеслися до цього протистояння серйозно, незважаючи на товариський статус.

– Команда буде й на далі їздити на такі турне?

– Так, звичайно. Маю надію, що на нашу пропозицію будуть відгукуватися й інші команди. У планах є виїзди не лише Львівською областю, а й Тернопільщиною, Івано-Франківщиною та іншими регіонами.

– Досить тривалий час Ви не могли забити гол, що сталося?

Також читайте:   Скандал на блозі: тепер ми маємо двох Пилипів Арсенійовичів

– Напевно тому, що вже подумки смакував шашликом (сміється – авт.).

Едуард Патращук, гравець «ЕРА Соснівка»

– Класно, що є люди, які між собою зідзвонюються, організовують подібні матчі. Для нас, у першу чергу, це досвід. «ЕРА Соснівка» – це команда великого футболу, «Галицька здоба» – футзальний колектив із досвідченими гравцями. Ми здобули неоціненний досвід. Нам дуже сподобалося. А програли ми в тактиці.

Олександр Махинька, гравець ФК «Галицька здоба»

– Радий що відбулася така гра. Завдячувати треба нашому тренеру (Сергій Тригубець – авт.), який запропонував зіграти в Соснівці з однією з місцевих команд. Я зателефонував президенту «ЕРА Соснівки», він погодився. То ж, саме сьогодні відбувся класний матч, який сподобався як у плані результату, так і плані видовища. Ви ж бачили скільки вболівальників прийшло подивитися на цю гру. Такі матчі ФК «Галицька здоба» вважаю потрібні. Свято футзалу у Соснівці вдалося.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*