Kyiv iGaming Affiliate Conference 2021: все про подію і 40%-а знижка на квитки

Kyiv iGaming Affiliate Conference 2021

16 червня в столичному конференц-холі «Оазис» відбудеться Kyiv iGaming Affiliate Conference 2021, на якій топові експерти в сфері афіліат-маркетингу обговорять, як залучати трафік в гемблінг-вертикалі і отримувати максимум профіту. Організатором події являється міжнародна компанія Smile-Expo.

На заході виступлять досвідчені вебмастери, засновники арбітражних команд «Кухня лідов» і Improve Team, експерти з mr.fish, Jambling, Beehiveor, Eterna Law, SEO.Capital, BananzaAffiliates та інших компаній.

Спонсором івенту виступає партнерська програма Alpha Affiliates. Це прямий рекламодавець в вертикалях гемблінгу та беттингу, який працює на 38 зарубіжних ринках.

Спонсором покерного турніру, який пройде на вечірці Kyiv iGaming Affiliate Conference 2021, став топовий майданчик PokerMatch. На платформі представлені популярні види покеру, слотів і настільних ігор. Компанія пропонує відмінний СРА-оффер і приймає трафік з різних джерел і гео.

Серед інших учасників також партнерська програма WinAffiliates та агентство digital-маркетингу Revpanda.

Також читайте:   У парку культури імені Богдана Хмельницького запрацювали атракціони

Поки не відомо, хто з операторів гемблінгу прийме участь у конференції, та навряд чи таку подію пропустять представники компанії «Альфагейм», котра являється власником бренду «Gold Cup». Ознайомитися з оглядом найбільшої мережі національної лотереї Золотой Кубок можна на сайті Рейтинг Казино.

Серед відвідувачів конференції, котрі придбають квитки категорій «Бізнес» або VIP до 15 червня, розіграють призи: доступи до інструментів для аудиту сайтів, до конструктора мобільних Лендінзі, до CRM-системи, сертифікати від компанії WordFactory та Європейської асоціації програмної інженерії.

Відвідувачі конференції до 13 червня можуть придбати квитки KiAC 2021 категорії «Бізнес» зі знижкою в 40%. Для цього необхідно при реєстрації на сайті в спеціальному вікні ввести промокод від спікера конференції, співзасновника Beehiveor Віктора Комаренко: KOMARENKO. Програма та реєстрація – на сайті affiliateconf.com.ua.

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*