Як вибрати ідеальні шпалери для дому - Блог про Львів

Як вибрати ідеальні шпалери для дому

шпалери

Якщо б вибрати правильний дизайн шпалер для спальні, вітальні чи кухні було так просто, дизайнери інтер’єрів досить швидко втратили б роботу. Але реальність полягає в тому, вибір нескінченний і заплутаний. З асортиментом сучасних шпалер можете ознайомитися на цьому сайті https://graffiti.ua/ru/catalog/oboi/params/rasch.

Зрештою, є багато інших речей, які потрібно враховувати. Це включає, серед іншого, Ваш бюджет, дизайнерські переваги та тип кімнати, яку Ви прикрашаєте.

Ось кілька перевірених порад, які повинні допомогти Вам вибрати ідеальні шпалери для вашого чудового помешкання

1. Вибір правильного кольору

Не секрет, що правильний колір може допомогти створити або зламати настрій у кімнаті. Якщо ви хочете, щоб Ваша кімната виглядала більшою, ніж вона є, холодні кольорові фони, такі як фіолетовий, синій або зелений – правильний вибір. Тим часом м’які холодні кольори білий, бежевий додають кімнаті більш розслаблюючої атмосфери. Що стосується теплих кольорів, то, як випливає з назви, кімнати виглядають теплішими і затишнішими

2. Не забувайте про освітлення

Освітлення – недооцінений аспект при виборі шпалер. Наприклад, для темних передпокоїв та кімнат без вікон, вибираючи шпалери, що відбивають світло, як ті, що мають гладкі поверхні ви ілюзорно робите приміщення світлішими. Але якщо Ваша мета – зробити кімнату більш затишною та меншою, використовуйте темні кольори з фактурними поверхнями, які поглинають світло.

Також читайте:   Як можна прикрасити квартиру просто та дешево?

3. Як приховати недоліки стін

Жоден будинок не може бути спроектований на 100% ідеально. Завжди існуватимуть зорові очі та недоліки, які впливатимуть на красу кімнати. Хоча вони можуть бути не очевидними для відвідувачів та гостей, власників будинків вони можуть дратувати і викликати стрес.

Використовуючи шпалери, ви можете допомогти приховати або замаскувати такі проблеми та змусити їх більше поєднуватися з рештою кімнати. Наприклад, в наші дні існує безліч видів шпалер на вибір. Насправді, Ви можете вибрати шпалери, які імітують зовнішній вигляд усього, що завгодно, від мармуру до шкур тварин, а також квіткових візерунків тощо. Такі візерунки приховують нерівності стін.

шпалери

Більші візерунки виглядають більш драматично і найкраще працюють у просторих кімнатах, але вони також можуть мати ефект, щоб менша кімната почувалася більш затишною.

Протяжні візерунки, які проходять вертикально від підлоги до стелі, можуть візуально розширити стіни, щоб зробити їх вищими, що може добре працювати в кімнатах з нижчими стелями

Подумайте, чи хотіли б Ви, щоб кольори та візерунки у сусідніх кімнатах доповнювали один одного стилем чи тоном.

Вдало підібрані шпалери, що відповідають стилю Вашого будинку та поєднують потрібну кількість кольору та малюнка на Ваш смак, можуть створити вражаючий індивідуальний вигляд.

За матеріалами сайту graffiti.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*