Бейсбол. Матч зірок - Блог про Львів

Бейсбол. Матч зірок

Бейсбол

Вперше у житті спостерігаю за Матчем Зірок МЛБ. Йому передувало змагання найкращих беттерів – “Home Run Derby”.

Захопливе дійство, коли беттери змагаються, хто з них виб’є більше хоум-ранів. І нинішній “Home Run Derby” запам’ятався трьома пунктами, які так чи інакше пов’язані з беттером New York Mets Пітом Алонсо.

1. Вже у чвертьфіналі Алонсо встановив новий рекорд “HRD” за кількістю вибитих хоум-ранів – 35!!!

2. Видав просто шикарний фінал проти Трея Мансіні!!! У Мансіні підсумковий результат у фіналі – 22 хоум-рани! І тут починається найцікавіше!!! За регламентований час Алонсо вибив 17 хоум-ранів, але при цьому заробив бонусну хвилину. І тільки вона почалась, як представник “Метц” вибив ШІСТЬ ХОУМ-РАНІВ ПОСПІЛЬ!!! 23:22, і Алонсо – переможець “Home Run Derby – 2021”!!!

3. Вигравши цьогорічний “HRD”, Піт Алонсо став лише третім гравцем в історії, який виграв це престижне змагання беттерів. Перед цим Алонсо виграв у 2019 році, а минулого року “HRD”, як і Матч Зірок, не проводився через пандемію.

Також читайте:   Гандбол. Кубок ЄГФ. "Галичанка" грає лише внічию і припиняє участь у змаганнях

Варто зазначити, що всі учасники цьогорічного “Home Run Derby” грали у футболках з 44-м номером на спині. Вочевидь, це було як данина пошани та пам’яті легендарному Ненку Аарону, який свого часу грав під номером 44 та вніс значний внесок у розвиток бейсболу – один з найкращих в історії МЛБ за кількістю хоум-ранів та найкращий за кількістю RBI. Хенк аарон помер у січні цього року.

І найголовніше – це те, що у Денвері за “Home Run Derby” спостерігав практично повний стадіон. Спорт оговтується після важких подій. І це – приємно.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*