Чемпіонат ОАКЛ 2021. «Галицька здоба» на мажорній ноті завершила кваліфікацію - Блог про Львів

Чемпіонат ОАКЛ 2021. «Галицька здоба» на мажорній ноті завершила кваліфікацію

Сьома перемога поспіль

Вчора, 8 липня, на штучному майданчику «Знесіння» свій черговий матч у рамках кваліфікації літньої першості ОАКЛ 2021 провів футзальний клуб «Галицька здоба». Суперником нашої команди були «Нові імена», які до гри з «пекарями» очок не втрачали.

Тим не менше, до гри з «червоно-жовтими» підопічні Сергія Нікітіна підходили у статусі «андердога». Дане протистояння також ознаменувалося цікавою подією. Справа в тому, що вперше за останні півтори року на футзальні матчі за участю нашої команди повернулися вболівальники.

Велика заслуга фанів у тому, що вчора футзалісти нашої команди були одним єдиним колективом і ні на секунду не змусили засумніватися у підсумковому переможному результаті.

Як і прогнозувалося, розпочали звітний матч гравці ФК «Галицька здоба» першим номером. Вже у дебюті могли забивати Станіслав Паньків, Володимир Бобилєв і Павло Стегніцький, але воротар «імен» Роман Пенгрин був на висоті.

Змінилося все на 7-й хвилині першого тайму. «Галицька здоба» заробила штрафний. Його виконувати пішов Олександр Махинька. Читався удар від Сашка, а 10-й номер «пекарів» схитрував і зряче віддав Сергія Тригубця, який ефектно відправив «шкіряного» у кут воріт «Нових імен» – 1:0.

Не минає й хвилини як рахунок на табло став 2:0 на користь «червоно-жовтих». Це потужний удар вдався із-за меж штрафної вдався Павлу Стегніцькому. І лише після цього суперник зумів шось створити біля володінь, які вчора захищав Дмитро Дзюба. Зокрема, небезпечно пробивав Олег Кучір.

Також читайте:   Футзал. Підсумки виступу команди "Нові імена" у сезоні 2015/2016 років. Частина перша

Гнані фанами вперед підопічні Сергія Тригубця не зупинялися на досягнутому й до завершення першого тайму Станіслав Паньків, а після відпочинку той же Паньків, Тригубець, Кушецький і Коваль довели рахунок у зустрічі до 7:0 на користь ФК «Галицька здоба».

Варто віддати належне й команді-суперника. «Синьо-білі» всіляко намагалися забити бодай гол престижу, але їх зусилля нівельовував безперечно кращий у складі «пекарів» Дмитро Дзюба.

7:0 – впевнена перемога нашої команди, яка дозволила перемогти у групі «1» й з першого місця кваліфікуватися у Гранд лігу ОАКЛ, матчі якої розпочнуться після «Кубку Незалежності».

«Нові імена» – ФК «Галицька здоба» – 0:7 (0:3)

«Нові імена»: Пенгрин, Коваль, Кунтий, Цвик, Бучак, Ділай, Кучір, Якимов.

ФК «Галицька здоба»: Дзюба – Махинька, Тригубець, Бобилєв, Кушецький, Стегніцький, Бобилєв, Журавчак, Паньків.

Кращі гравці за версією пресслужби: Дмитро Дзюба – Володимир Цвик.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*