iPhone 12 проти Samsung Galaxy S21: що краще придбати? - Блог про Львів

iPhone 12 проти Samsung Galaxy S21: що краще придбати?

iPhone 12 проти Samsung Galaxy S21

iPhone 12 і Samsung Galaxy S21 – це високоякісні та одні з найдорожчих телефонів, які виробляють Apple і Samsung.

Apple iPhone 12 проти Samsung Galaxy S21: основні відмінності на перший погляд

  • iPhone 12 має скляну задню частину, візуально гарнішу за пластикову задню панель Galaxy S21.
  • S21 від Samsung має закруглені кути, завдяки чому його зручніше тримати.
  • iPhone 12 є більш потужним, що є важливим для любителів ігор.
  • iPhone 12 має більш низький стереодинамік, хоча S21, мабуть, кращий для подкастів.
  • Samsung Galaxy S21 має більш універсальну камеру, із спеціальним збільшенням та чудовим надшироким об’єктивом.

Apple iPhone 12 проти Samsung Galaxy S21: технічні характеристики та особливості

Samsung та Apple багато вкладають у ці порівняно невеликі телефони. Вони мають такі ж процесори, як “мозок”. У Samsung Galaxy S21 це Exynos 2100, у iPhone 12 A14 Bionic. І це явна перемога для iPhone. Він потужніший та ефективніший, тобто ігри виглядають гладкіше і менше витрачається батарея. Зорієнтуватися у цінах на iPhone 12 можна тут.

Обидва телефони мають стереодинаміки, один внизу, інший над екраном.

Динамік iPhone 12 має кращі баси, без змагань. Однак, коли два телефони максимально застосовані, Galaxy S21 має кращий середній рівень, завдяки чому звукові слова, такі як подкасти, звучать природніше.

Тим не менше, більшість із вас будуть більше вражені доданим басом iPhone 12. Це чудово для музики. У будь-якому випадку, настільки великим, як може бути вбудований динамік маленького телефону.

А як щодо решти? У Samsung Galaxy S21 є сканер відбитків пальців, щоб будь-хто не міг просто взяти телефон і надіслати друзям «кумедні» повідомлення.

Apple 12 замість цього використовує розблокування обличчя, що працює дуже добре. Galaxy S21 також має розблокування за допомогою обличчя, але він використовує простіші технології, які не так добре працюють в темних кімнатах.

На iPhone працює iOS, а на Galaxy S21 – Android. Ваш поточний телефон, швидше за все, використовує одну із систем.

Особливості iOS: функція AirDrop, яка дозволяє бездротово передавати файли з телефону на телефон або на MacBook, є чудовою. Конфіденційність Apple стає кращою, і ви отримуєте чудове програмне забезпечення безкоштовно.

З іншого боку, Android менш обмежений. Ви можете підключити його до ноутбука за допомогою кабелю та перетягнути фотографії або перенести музичні файли на телефон. Apple ускладнює це. Але давня привабливість Android – дозволяє придбати дешевший телефон.

Galaxy S21 та iPhone 12 досить рівномірні у термінах служби батареї. У обидвох батарея не триматиме два дні для тих, хто щодня багато користується телефоном.

Обидва телефони заряджаються приблизно на 50% за 30 хвилин. Повна зарядка займає близько 80-90 хвилин.

Apple iPhone 12 проти Samsung Galaxy S21: камера

Ці телефони є королями камер. Вони обидва роблять чудові фотографії за допомогою своїх основних камер.

Однак, Samsung Galaxy S21 дозволяє вам трохи більше розважитися фотографуванням. Функція “3.0x” дозволяє робити знімки, які можуть бути просто недоступні для вашого поточного телефону. Apple iPhone 12 використовує цифрове збільшення, якщо ви намагаєтеся зробити 3,0-кратне зображення, воно виглядає розмитим у порівнянні з конкурентом.

Samsung Galaxy S12 також має кращу надшироку камеру, ніж iPhone 12. Ці камери чудово підходять для фотографій великих будівель.

Samsung Galaxy S21 може знімати відео з роздільною здатністю 8K. iPhone 12 не може, але якість та плавність його відео з роздільною здатністю 4K відмінна.

Екрани iPhone 12 і Galaxy S21 схожі. Вони мають 6,1-дюймові та 6,2-дюймові OLED-панелі. Кожен пропонує чудовий контраст, дуже високу яскравість та чудові кольори.

Однак тут є деякі важливі відмінності. iPhone 12 має екран з більш високою роздільною здатністю. Маленький текст виглядає дещо чіткіше на iPhone.

Samsung Galaxy S21 має вищу частоту оновлення, 120 Гц, до 60 Гц для iPhone. Завдяки цьому прокрутка виглядає набагато плавніше, і це досить помітно, коли гортати веб-сайт із двома телефонами поруч.

Однак, що стосується якості збірки, це легкий виграш для Apple iPhone 12. Він має алюмінієві борти і скляні панелі спереду та ззаду. Samsung Galaxy S21 має алюмінієві борти, але пластикову задню частину.

iPhone 12 і Galaxy S21 – майже ідеальні телефони для тих, хто хоче високоякісний мобільний телефон, який робить чудові фотографії, але не дає вам відчути, ніби ви тримаєте планшет у кишені.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*