Переваги керамічної плитки для підлоги

Переваги керамічної плитки для підлоги

Чи є у Вашій квартирі керамічна плитка бодай у одному із приміщень? Більшість на це питання, безперечно, дасть позитивну відповідь, адже вона є дійсно кращим варіантом, наприклад, для кухні чи санвузла.

Керамічна плитка для підлоги Львів ціни на яку варто визнати цілком доступними, має безліч переваг, тому її нерідко обирають для оформлення офісних приміщень, місць громадського користування, квартири та заміських будинків. Які ж якості матеріалу мають найбільшу вагу для споживача?

Гігієнічність, безпечність та проста у догляді

Поверхня кераміки для підлоги, не залежно від її виду, відрізняється дуже високою щільністю, що дуже важливо для підтримання стану здоров’я жителів будинку. Річ у тім, що кліщі та різноманітні мікроорганізми, які зазвичай провокують алергічні реакції, мають мізерний шанс «вижити» після якісного прибирання. Правильне укладання та ретельний догляд стануть запорукою тривалої експлуатації покриття. Якщо ж споживач вирішить його змінити, то може не турбуватися щодо екологічності кераміки. Плитку прийнято утилізувати, як будівельне сміття, адже більшість її компонентів зустрічаються в природі у великій кількості.

Кахель не горить, тож попіл чи навіть відкритий вогонь не здатні заподіяти йому шкоду та стати причинами пожежі у приміщенні. Крім того, матеріал не накопичує електроенергію під час тертя, тому ви будете почувати себе безпечно та комфортно навіть після контакту з водою.

Зносостійкість та легке очищення

Навіть через роки підлога буде виглядати наче нова. Вона не змінить забарвлення під впливом сонячних променів, тож не стане причиною порушення гармонійності простору. Матеріал глазурований, як і плитка без додаткового покриття не поглинає рідину і не реагує на більшість речовин, які здатні забарвити поверхню, тож не турбуйтесь, навіть розлите вино не зможе зіпсувати вашу ідеальну підлогу.

Також читайте:   Як вигнати муху з хати

Споживачі високо цінують відмінну зносостійкість матеріалу, що дійсно має значення для людей, які шукають надійне та довговічне покриття. Воно не трісне під тонкими підборами і навіть не подряпається. Щоб залишити слід на підлозі треба прикласти немало зусиль, бо плитка стійка до тиску та дуже тверда. Кахель буде кращим варіантом навіть для балкона чи тераси, варто лише звернути увагу на морозостійкі моделі. Вони гарно експлуатуються не залежно від погоди, якщо укладкою займався майстер своєї справи. Переконайтеся лише, що обрали неслизьку плитку чи віддайте перевагу виробам невеликого розміру, перш ніж оформити замовлення, адже матеріал повинен гарантувати безпеку після контакту з вологою чи під час ожеледиці.

Ще вагаєтесь? Подумайте про теплопровідність, оцініть кераміку з економічної та екологічної сторони і, – у Вас не залишиться сумнівів, бо це дійсно ідеальний матеріал для стін та підлоги. Інвестиції швидко відіб’ються, а споживач на довгі роки забуде про ремонт підлоги.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*