Дахи Львова. Ресторан «Terrazza» - Блог про Львів

Дахи Львова. Ресторан «Terrazza»

Терацца

Розпочинаємо нову, стару рубрику «Дахи Львова». Хто з блогом вже давно, ті люди знають, що свого часу я шукав місця, де можна було подивитися на Львів із висоти пташиного польоту. Таких місць було не багато.

Але, часи змінилися, повідкривалося багато нових закладів та й моя пасія агітує ходити по цікавинках. В одне з таких цікавих місць, яке має назву – ресторан «Terrazza» ми й завітали нещодавно.

Чи виникало у вас коли-небудь бажання піднятися на щось таке височезне аби оглянути Львів з висоти польоту птахів? Думаю що так. І хоч вашого автора називають птахом, але він таки не літає. Тому, доводиться шукати такі місця.

Якщо чесно, то не знав що у місті Лева є таке класне місце, де можна подивитися на будівлі, транспорт, зрештою людей з висоти.

Вид із вікна

Ресторан «Terrazza» розташований неподалік центру, а точніше на сьомому поверсі готелю «Сент Федер» (площа Звенигородська, 5).

Що ж, заходимо всередину приміщення, нас зустрічають на рецепції, ми люб’язно кажемо що хочемо відвідати ресторан і за якихось 2-3 хвилини ми на 7-мому поверсі ресторану «Terrazza».

Знову ж таки Воробуса та «Ю» зустрічає офіціант і пропонує зайняти зручний для нас столик. Звичайно, що ми обираємо той, що біля вікна. Найцікавіше, що якраз хмари почали згущуватися над рідним місто й за мить почав накрапати дощ. Мені на мить відняло мову. Яке же тут гарно. Ідеально прийти сюди й освідчитися дівчині у коханні. Ну, або ж дівчині хлопцю. І таке зараз теж трапляється. Звичайно, це жарт.

Також читайте:   В Україну найближчим часом повернеться тепло

Які там ціни? Ну, чай від 55 гривень, всякі тістечка від 92 гривень. Якщо по алкоголю, то бокал пива 55 гривень, пляшка горіляки від 450 гривень. Але, тим не менше, за сусіднім столом сиділа компанія із чотирьох жінок бальзаківського віку, то вони їли та пили горіляку, яку наливала офіціант. У ресторан «Terrazza» до своїх відвідувачів відносяться з величезною повагою. До речі, на фоні грає іноземна музика під яку можна й потанцювати.

Щодо Воробуса, то він довгий час сидів не відводячи очей від пасії, а потім від краєвидів. Мене не так цікавить кухня, як дахи Львова. Реально, треба ще більше гуляти містом і цілком реально колись зроблю ще одне опитування на тему найкращого даху міста Лева.

Дочекайтеся, як і пропонуйте нові цікаві місця для мене.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. FireFly 06.08.2021 пише:

    Ми якось піднялися на оглядовий балкончик церкви св. Ольги і Єлизавети. Чесно кажучи, видовище обшарпаних дахів згори не дуже справило враження.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*