Елітне котеджне містечко на березі Київського моря New Haven Luxury Village - Блог про Львів

Елітне котеджне містечко на березі Київського моря New Haven Luxury Village для розкішного заміського життя

Елітне котеджне містечко на березі Київського моря

Попит на заміські вілли, котеджі і будинки в передмісті Києва збільшується з року в рік. Досить часто пошуки будинку-мрії починають мешканці мегаполісу, які втомилися від «асфальтованих джунглів».

Давно мрієте з’їхати з багатоповерхівки і оселитися в безпосередній близькості до міста? Зверніть увагу на актуальні пропозиції забудовників, в тому числі будинки і вілли в елітному котеджному містечку New Haven Luxury Village в 30 км. від Києва.

На території містечка будується нерухомість класу еліт – вілли від компанії KAGER. При замовленні будинку Ви можете вибрати:

  • ділянку бажаної площі та місця розташування – біля води, в оточенні лісу і т.п.
  • поверховість, квадратуру і планування майбутньої споруди.
  • дизайн інтер’єру та екстер’єру.

Більшість вілл від Кагер – це сучасні будинки в стилі хай-тек і мінімалізм, які мають надзвичайно привабливий вигляд, відрізняються підвищеною енергоефективністю та рівнем комфорту для мешканців.

Кращі пропозиції заміських вілл в котеджних селищах поблизу від Києва

Столічні забудовники масового скуповують ділянки поблизу міста і будують вілли. Вартість заміської нерухомості відрізняється і залежить від таких факторів, як:

  • місцезнаходження та віддаленість від Києва.
  • площа і дизайн приміщення.
  • якість використовуваних в процесі будівництва матеріалів та оздоблення.
  • площа земельної ділянки.

Кращі пропозиції на ринку в сегменті нерухомості преміальної якості пропонує компанія Кагер. Вже сьогодні ви можете втілити у життя свою мрію і стати власником розкішного будинку в один або кілька поверхів. Ми пропонуємо принципово інші рішення, ніж всі інші забудовники.

Чому варто купити віллу Kager в котеджному містечку (селищі) New Haven Luxury Village на березі Київського моря?

Сучасне елітине селище біля Києва – це розвинена інфраструктура і невелика віддаленість від міста. Це можливість жити в оточенні природи, далеко від пробок, асфальту і галасливих сусідів. Котеджне містечко New Haven Luxury Village, про яке детально дивіться за посиланням https://kagerhouse.com.ua/village, – це вдале місце розташування, постійна охорона, наявність власних об’єктів інфраструктури на території містечка. Ви і Ваші діти зможете щодня повертатися додому і проводити час в оточенні заможних сусідів. Від селища до центру Києва веде асфальтована дорога. Ви зможете швидко дістатися до центру Києва всього за 15-20 хвилин без пробок.

Заміська вілла на березі Київського моря (водосховища) в районі села Лютіж

При виборі вілли від Kager ви отримуєте:

  • незмінно високу якість кожної споруди.
  • офіційну гарантію виробника на всі будинки.
  • можливість вибрати проект вілли серед типових або замовити розробку індивідуального дизайн-проекту.
  • швидке будівництво будинку протягом 6-8 місяців за затвердженим замовленням.
  • будинок з асфальтованим під’їздом і всією необхідною інфраструктурою.
  • ділянка бажаної площі без огороджень.
  • можливість користуватися всіма об’єктами інфраструктури селища абсолютно безкоштовно.

При оформленні замовлення ціна проекту фіксується і не змінюється протягом всього терміну його виконання. Наші менеджери і консультанти готові відповісти на питання, що цікавлять і допомогти з вибором. Ми вже успішно реалізували десятки проектів і отримали сотні позитивних відгуків клієнтів.

Не пропустіть можливість вигідно інвестувати кошти в покупку будинку своєї мрії. Компанія Кагер Вам в цьому допоможе. Ми врахуємо всі побажання і переваги клієнта, щоб Ви залишилися задоволені не тільки якістю нашої роботи і споруди, але й також рівнем сервісу компанії.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*