«Кубок Незалежності 2021». ФК «Галицька здоба» – «NG Metal». Анонс - Блог про Львів

«Кубок Незалежності 2021». ФК «Галицька здоба» – «NG Metal». Анонс

Анонс фіналу

Сьогодні, 5 серпня, на штучному майданчику «Знесіння» відбудеться фінальний поєдинок вже традиційного «Кубка Незалежності 2021». У вирішальному двобою за трофей зіграють ФК «Галицька здоба» та «NG Metal».

Представляємо суперника

«NG Metal» – команда була заснована у 2007 році
Президент – Каніцький Андрій Богданович
Капітан – Маринюк Мар’ян Михайлович
Головний тренер – Денис Василь Ярославович
Адміністратор – Шняк Назар Миронович
Кольори – «чорно-білі», запасна форма – «синьо-червона».

Досягнення

– переможець Даймонд Ліги 2021 (січень 2021, Тячів);
– дворазовий чемпіон Гранд Ліги (літо 2020, літо 2019);
– бронзовий призер Гранд Ліги (зима 2019-2020);
– срібний призер Бізнес Ліги (літо 2019);
– бронзовий призер Бізнес Ліги (літо 2018);
– переможець районних змагань (м. Жовква 2017-2019).

Історія взаємовідносин

Загалом же історія взаємовідносин майбутніх суперників налічує 12 поєдинків, у яких: шість разів перемагали «пекарі», двічі суперники розходилися миром, ще чотири рази звитягу здобували «металісти». Востаннє команди зустрічалися між собою 31 січня 2021 року у рамках «золотого» протистояння «Даймонд ліги Карпати 2021». Тоді, перемогу здобули гравці «Green Day Metal» (саме так називалася тоді команда-суперника) із рахунком – 4:0.

Ось що сказав напередодні фінал президент команди-суперника Андрій Каніцький:

«Кожен фінал – це особлива гра, вінець усіх старань, яких доклала команда протягом усього турнірного шляху. Тому, не хочеться щоб увесь цей шлях був зіпсутий через фінальну гру. Відповідно, завдання перед «металістами» стоїть таке, як і на кожен матч: лише перемога! Майбутня гра обіцяє бути важкою, проте цікавою, адже в стані кожного зі суперників є достатньо кваліфікованих та досвідчених виконавців.

Звісно, що свій відбиток накладе і той факт, що матч відбуватиметься в літній робочий день ввечері, тому не всі гравці (як мінімум нашої команди) зможуть бути присутніми на грі. Перемогу здобуде та команда, яка буде більш сконцентрованішою, більш зарядженішою на боротьбу та прагнутиме більше здобути перемогу. Однак не слід забувати і про фактор реалізації гольових моментів – саме він часто стає вирішальним у двобоях між рівними командами. Про суперника зможу сказати лише після поєдинку, адже протягом останнього року ми не зустрічалися на спортивних майданчиках».

Шлях до фіналу

«NG Metal» перед турніром потрапив до групи «D», де «металісти» по черзі перемогли «LTM» (9:0), «Бізони» (13:1). У чвертьфіналі підопічні Василя Дениса були сильнішими за «Престиж» (6:2), а у півфіналі здолали «A-Z Techno» (5:2).

Різниця забитих/пропущених м’ячів – 33- 5.

Щодо ФК «Галицька здоба», то наша команда за результатами жеребкування потрапила до групи «С», де «пекарі» по черзі перемогли «Престиж» (7:2) та «Тракт» (15:1). У чвертьфінальному ж двобої «червоно-жовті» не відчули супротиву в грі проти «LTM» (11:1), а у півфіналі з боями здолали «DevPlanet» (3:1).

Різниця забитих/пропущених м’ячів – 36- 5.

Насамкінець додамо, що фінальне протистояння стартує о 20 годині.

Запрошуємо підтримати «пекарів»!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*