Суперфінал Євроліги. Жінки. Україна (ж) – РФС (ж) – 2:4 - Блог про Львів

Суперфінал Євроліги. Жінки. Україна (ж) – РФС (ж) – 2:4

Пляжний футбол

Ось і відбувся історичний дебют нашої жіночої збірної у Суперфіналі Євроліги. А припав дебют на гру проти нашого північного сусіда, що також впливало на антураж матчу. На жаль, так і склалося, і вже з перших хвилин відчувалась нервозність наших дівчат. Дуже багато було браку та помилок через нерви, але й росіянки самі не знали, що з цим усім робити.

Однак, на допомогу їм прийшов штрафний удар, який бездоганно виконала Петрова. І таке враження, що саме після цього голу відповідальність спала з ніг наших футболісток, адже вони розслабились і чудово провели кінець першого періоду, ще й забивши гол. Автор голу – Маріанна Крамна, яка неймовірним ударом зрівняла рахунок.

Після перерви наші відчули «запах крові» та пішли вперед, і всередині другого періоду Марія Тихонова пішовши до кінця в бій з суперницею, вирвала м’яч та вивела українську команду вперед. Але надалі знову з’явилася якась нервозність у грі наших дівчат, і росіянки цим скористалися, зрівнявши рахунок у матчі – 2:2.

Також читайте:   «Ураган» оголосив заявку на Елітний раунд Ліги чемпіонів

Не встиг розпочатись третій період, як українки отримали гол у свої ворота. Саме він і визначив долю матчу, адже був моральним ударом для наших дівчат. Ні, вони й надалі створювали багато моментів, але нерви заважали повністю розкрити всі свої можливості. І в кінці матчу «синьо-жовті» пропустили вчетверте. За дві хвилини до кінця тренерський штаб збірної України випустив у якості п’ятого польового Сніжану Воловенко, але, на жаль, це вже не врятувало гру.

Отже, жіноча збірна України розпочала Суперфінал Євроліги з поразки. Але рано впадати у відчай, попереду ще кілька цікавих матчів. Тим більше, і росіянки не вразили зовсім, і є велика ймовірність, що вони ще втратять очки.

Україна (ж) – РФС (ж) – 2:4
Голи: Крамна (10), Тихонова (16) – Петрова (7, 20), Зубілова (25), Аклибаєва (33)

Автор статті: Якубовський Станіслав.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*