Що таке ОНОВЛЕНІ КАРПАТИ? / таємничий власник, бюджет 500 мільйонів, нова база, зіркові футболіст (відео) - Блог про Львів

Що таке ОНОВЛЕНІ КАРПАТИ? / таємничий власник, бюджет 500 мільйонів, нова база, зіркові футболіст (відео)

Карпати

Вже сьогодні, 23 жовтня, свій черговий поєдинок у рамках Другої ліги України зіграють львівські «Карпати». Відроджені «леви» на стадіоні «Україна» прийматимуть МФА «Мукачево». Початок гри о 17 годині.

Нагадаємо, після 13-ти зіграних матчів «зелено-білі» перебувають на другій сходинці в турнірній таблиці й мають всі шанси вже після цього туру вийти в лідери.

Гра буде потім, а поки що пропоную переглянути класне від ютюб-каналу “ПРОФУТБОЛDIGITAL”, в якому розповідається про наступне:

«Карпати – їх так багато, хороших і різних. Так було рік тому – минулої осені. Карпати Смалійчука – раз, Карпати Галич – два. І ось ці, нові Карпати – з такою рідною емблемою, підтримкою львівських легенд і таємничим інвестором навіть без фото в інтернеті. Звичний логотип, домашні матчі на стадіоні Україна, знакові гравці. То що воно таке – ці нові Карпати, які летять із Другої ліги в першу? Настав час розкрити деталі».

Також читайте:   Дебют Андрія Шевченка у керма "Джеона" (відео)
Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*