Цей день настав: КОЛІР_НОЧІ_У_VOLUME_CLUB - Блог про Львів

Цей день настав: КОЛІР_НОЧІ_У_VOLUME_CLUB

Колір Ночі

Отже, цей день таки настав!!! Сьогодні буде головний концерт осені – #КОЛІР_НОЧІ_У_VOLUME_CLUB!!!А це означає, що сьогодні знову #БУДЕ_ДУЖЕ_ГАРЯЧЕ!!!

І це означає, що сьогодні ми знову малюватимемо кораблі (за звичкою) та натюрморДи, будемо множити квітень на березень, а самі – поховаємось у холодній зимі, ми будемо врубати цей добрий світ, який не такий, як на карті, і він точно не такий, як у страшному сні.

Ми знову не заснемо, бо сонце ще високо, тому що самі непомітно станемо сонцями. І, можливо, навіть зорі небу дамо, а потім залишимось – буде нам, що їсти, буде світ великий, лиш для нас, а ми, як діти будем. Мабуть, і посумуємо трохи, бо осінь давно вже відчинила двері – вона чомусь сумна, і чомусь знедолена. А найголовніше – ми будемо ховатись разом у Кольорі Ночі!!!

Також читайте:   "Весь світ - театр, а люди в ньому актори" (Воробус відвідав театр Заньковецької)

Особисто я чекав на цей “сольник” ще з минулого року, коли • КОЛІР НОЧІ • святкував своє 10-річчя. Але через карантин концерт не відбувся. До того ж, не факт, що я би туди потрапив, тому що був на той момент у Чорноморську. Але все, що робиться – на краще.

Тому, сьогодні я йду на черговий “сольник” від улюбленого гурту, який презентуватиме свій новий альбом “МУЗИКА”. Але особисто я чекаю, що цей “сольник” буде ще й таким, яким би він міг бути торік, на 10-річчі “КН”. Тому, хотілося б почути і старі пісні, які зараз мало виконуються. Як буде насправді – подивимось. А поки що – тримайте світлини з попередніх сольних концертів гурту “КОЛІР НОЧІ”!!! Чекаю сьогодні всіх, хто відданий “КН-сім’ї”!!! І… #ДАВАЙТЕ_СЛУХАТИ_МУЗИКУ!!!

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*