Як я зустрів дружину на сайті безкоштовних оголошень - Блог про Львів

Як я зустрів дружину на сайті безкоштовних оголошень

знайомства в Інтернеті

Більшість людей несхвально і насторожено ставляться до сайтів знайомств. Я був в їх числі, поки не спробував подібний вид знайомства сам. Дивно, але у мене кардинально змінилася думка. Життя зробило крутий віраж, зробивши мене найщасливішою людиною.

Невдалий досвід

Мене називають Sporter, я добрий, в міру освічений і з почуттям гумору. Маю звичайну зовнішність, цілком симпатичний. Але ось з дівчатами ніколи не щастило. Було кілька, як мені здавалося, серйозних відносин, але всі вони закінчувалися однаково – розставанням. Причому причини були різні: одна скаржилася, що приділяю мало часу і не вожу на курорти, інший не сподобався розмір моєї зарплати, останню не влаштувала якість житлоплощі. В цілому причини банальні, але я як оптиміст, вважав, що просто не знайшов «ту саму». Дівчину, від якої перехоплює подих і хочеться йти за нею на край світу. На жаль, в житті таких я не зустрічав.

Дивовижне відкриття

В один з вечорів я безцільно проводив час в Інтернеті і клацав між різними сайтами. В один момент випадково потрапив на дошку оголошень OBYAVA.ua в розділ знайомства. Жартома зареєструвався і почав спілкуватися з дівчатами.

Моєму здивуванню не було меж. Більшість моїх співрозмовниць були розумні і освічені дівчата з прекрасним почуттям гумору. Я легко знаходив спільну мову, спілкувався і фліртував. Але навіть в такому випадку нічого не «йокнуло» всередині. Не було знаку, що ось вона, та єдина і неповторна. З кожним днем я спілкувався все більше, проводячи велику частину дозвілля на сайті знайомств. Завів багато цікавих знайомств, багато співрозмовниць були не проти поспілкуватися в реальному житті. Я зволікав …

Також читайте:   Воробус + Vrubli: таки Воробусу бути холостяком

Пошуки увінчалися успіхом

В один із днів, я як завжди спілкувався на сайті і отримав лист від молодої і дуже привабливої жінки. Вона пропонувала трохи поспілкуватися і пізнати один одного краще, можливо, почати займатися спортом або просто гуляти в звичайному житті. Така довіра мене підкупила.

Ми стали листуватися і незабаром були немов давні друзі. Не було тем, які б ми не обговорили, нам подобалося спілкуватися листуванням, але цього ставало катастрофічно мало. Хотілося проводити з нею більше часу і зустрітися, нарешті, в реальному житті.

Ми домовилися на спільну пробіжку в парку. Щоб марно не обнадіювати один одного, домовилися спілкуватися як друзі. У дівчини теж був невдалий досвід попередніх відносин, після якого вона сильно страждала. В реалі вона вразила мене ще більше. Своєю красою, харизмою, почуттям гумору. Приємний співрозмовник і дуже мила жінка, яку так хотілося обійняти. За першої пробіжкою була друга, а потім спільні походи в кіно, кафе чи театр. Нам було цікаво вдвох.

Через півроку таких побачень я зробив їй пропозицію. Вона погодилася і зараз ми вже п’ять років у шлюбі, у нас підростає чудовий син. Моя історія розвінчує все міфи про те, що все знайомства в Інтернеті несерйозні.

Тематичний розділ “знайомства” доступний про адресою – https://obyava.ua/ru/znakomstva і пропонує знайомства для дружби, спілкування, спільного проведення часу, зйому житла або занять спортом. Знайти людину до душі непросто, але багатьом в сучасному світі це вдається завдяки саме Інтернет-спілкуванню.

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*