Чи варто заводити домашню тваринку? - Блог про Львів

Чи варто заводити домашню тваринку?

Чи варто заводити домашню тваринку?

Багато-багато років люди і тварини живуть поруч. І зараз діти дуже часто просять батьків подарувати їм домашню тваринку, але дорослі завжди кажуть, що «для тварини потрібно багато місця». Але це не так. Тварина може жити з вами навіть у однокімнатній квартирі. Ваш «пухнастик» може прилягти десь у куточку і нікого не чіпати. Хоча для великої породистої собаки потрібно більше місця, але у будь-якому домі тварині буде добре.

Утримання тварини в домі пов’язано з деякими складнощами, особливо, якщо перший раз заводиш. За твариною потрібно доглядати, мити, годувати і т.д. Пташки потребують багато догляду, вони можуть рано прокидатися, співати та будити Вас. Так само з собакою, потрібно рано вставати та вигулювати її. Котик не завжди буде будити вас, але деколи може, якщо буде голодний. Хом’ячки та інші гризуни спокійні вдень, але вночі можуть шуміти. Ще вдома можна завести єнотика. Вони дуже дружні тварини, але дуже сильно кусаються. Звичайно, всі тваринки кусаються, але єнот може прокусити палець, якщо його мучити і робити йому боляче.

Також читайте:   Що треба знати при встановленні вуличного світильника з датчиком руху

Також можна завести якусь водяну тваринку, таку як рибку, аксолотля, черепашку, жабку. Черепашка виглядає звичайною спокійною тваринкою, але це не так. Черепашка може також сильно вкусити (залежить від породи черепахи). Жабки також дружні істоти і шкоди не принесуть, але кусаються також, хоча легенько. Аксолотлі живуть не багато і на руки можна брати лише холодними руками і ненадовго. Хто не знає, як виглядає аксолотль, дивіться на фото:

аксолотль

Аксолотль

 
Звичайно, тварина вимагає багато витрат часу, але без тварини Ваше життя буде сумне та одиноке. Тому заведіть собі маленького пухнастика або іншу тваринку, щоб Ваше життя було веселим і яскравим 🙂

На першому фото – кіт по імені Мусті!

Підписуйтесь на мій Tik-Tok @selfxberry.

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*