Друга ліга України. «Галицька здоба» з труднощами здолала СФК «Янів» - Блог про Львів

Друга ліга України. «Галицька здоба» з труднощами здолала СФК «Янів»

Розпочали з поразки

Після поразки у минулому турі від MFC «Bastion», у матчі проти дебютанта регіонального етапу Другої ліги СФК «Янів» фани «пекарів» очікували лише на перемогу своєї команди. Проте, не таким легким виявився цей поєдинок. Команда з Івано-Франкове зуміла потріпати нерви нашій команді й при хорошому збігу обставин могла розраховувати як мінімум на один бал в цій грі.

Розпочали звітний матч «червоно-жовті» краще не придумаєш. Вже у першій атаці класно зі захисником «Янева» розібрався Андрій Коваль і вдало пробив повз кіпер номінальних господарів майданчика. Тут же суперник міг відігратися, але за голкіпера ФК «Галицька здоба» Дмитра Дзюбу (вітаємо з поверненням у команду) зіграла стійка.

Ще одна атака й 9-й номер СФК «Янів» Ярослав Деда не переграє кіпера «пекарів». До речі, безперечно кращий гравець матчу сподобався своїми діями на майданчику «Боско-Арени». Автор цих рядків навіть почав його називати новим Еріком Кантона. Всі атаки команди з Івано-Франкове йшли саме на цього гравця і якби він використав хоча б половину своїх моментів, то про три бали «пекарям» можна було би збути.

Та, повертаємося до гри. На 7-й хвилині травму отримує, згадуваний вище, Дмитро Дзюба. Замість нього місце у воротах зайняв Василь Марухняк, який трьох епізодах врятував свою команду від голу. Але, й він був безсилим, коли під кінець першої 15-тихвилинки івано-франковський «Кантона» таки вирівняв цифри на табло, вдало реалізувавши штрафний.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "Княжий ринок-2". Анонс

1:1 – після першого тайму й визначення переможців команди відклали на другу половину зустрічі. А розпочалася вона з міні-сутички представників команд. Лише втручання президента «червоно-жовтих» Романа Палідовича дозволило втихомирити емоції на майданчику. Там, до слова, було на що подивитися.

Спершу Андрій Коваль виводить своїх партнерів вперед, але Остап Брода не бажає миритися з результатом на табло й знову вирівнює цифри на ньому.

Не встигла стрілка годинника зробити повний оберт, як нестримний Коваль робить рахунок – 3:2 на користь нашої команди, тим самим оформивши хет-трик.

СФК «Янів» кинув всі сили аби таки здобути позитивний результат у цій грі, мав безліч моментів аби відігратися, але цього вечора перемогу таки здобули гравці ФК «Галицька здоба». Вистраждану, адже гра бажає бути значно кращою. Символічну крапку в цій поставив Микола Богданов, для якого цей гол став 102-им у футболці «червоно-жовтих».

СФК «Янів» – ФК «Галицька здоба» – 2:4 (1:1)

СФК «Янів»: Нуцковський – Пилюх, Брода, Таратула, М. Деда, Я. Деда, Старецький, Граба, Загайкевич, Павлів, Зеліско, Прийма, Мурський

ФК «Галицька здоба»: Дзюба, Марухняк, Журавчак, Тригубець, Партика, Мацик, Янів, Богданов, Стегніцький, Коваль, Стефанків

Голи: Я. Деда, 15, Брода, 23 – Коваль, 3, 19, 23, Богданов, 29

Попередження: Тарута, 14, М. Деда, 24 – Янів, 15, Богданов, 29.

Кращі гравці за версією прес-служби: Ярослав Деда – Андрій Коваль.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*