«Галицька здоба» у фіналі «Agromat cup 2021» здолала київський «Агромат» - Блог про Львів

«Галицька здоба» у фіналі «Agromat cup 2021» здолала київський «Агромат»

Галицька здоба - Нові імена

Вчора, 31 жовтня, у СК «Арена Спорт» завершилися змагання шостого за ліком турніру «Agromat cup». У фінальному поєдинку зустрілися київський «Агромат» та львівська «Галицька здоба».

Найцікавіше, що минулого року саме ці команди змагалися за титул переможця. І тоді з мінімальним рахунком «вікторію» здобули «пекарі».

Звітний же поєдинок розпочався з несподіваного гола «Агромату». Це Олег Миронов наважився на удар із-за меж штрафної, чим застав зненацька кіпера ФК «Галицька здоба» Ігоря Стасюка. Звичайно, що у плани нашої команди поразка не входила й вони кинулися відігруватися. Проте, переходити на гру в п’ять польових головний «пекар» не поспішав. Богдан Стефанків, Сергій Чепорнюк вже згодом втрачають чудові нагоди відзначитися. Могли подвоїти рахунок у зустрічі й гравці з Києва. Але, із класним ударом Владислава Бондарчука Ігор Стасюк впорався.

Відігралися ж «червоно-жовті» за хвилину до кінця першого тайму. Класна атака завершився не менш ефектним голом від Романа Москалика.

У другому таймі команди тактику не змінили. Як «Галицька здоба», так і «Агромат» по-справжньому билися на паркеті. Не підводили й воротарі, які робили сейви, тим самим зриваючи оплески глядачів на трибунах.

Також читайте:   Гранд ліга Львова. ФК «Галицька здоба» - «CoreValue». Анонс

Так тривало до 19-ї хвилини, коли команда обмінялися голами. Спершу за «пекарів» відзначився Роман Москалик, а вже через декілька секунд м’яч у власні ворота зрізав Ігор Борсук.

Довелося командам все розпочинати з початку. Чим ближче було завершення гри, тим менше команди ризикували. Фактично один забитий гол давав би будь-якій команді колосальну перевагу. Добре, що забити змогли саме гравці ФК «Галицька здоба».

Богдан Стефанків до кінця поборовся з суперником, перехопив м’яч і зближаючись з Михайлом Соколовсьим зряче пробив повз нього.

Останні хвилини гри проходили в атаках «Агромату», але у цей день переможець мав бути один і ним став ФК «Галицька здоба».

Таким чином, наша команда успішно захистила минулорічний титул.

ФК «Галицька здоба» – «Агромат» – 3:2 (1:1)

ФК «Галицька здоба»: Стасюк, Бобилєв, Коваль, Паршиков, Стегніцький, Стефанків, Тригубець, Чепорнюк, Москалик

«Агромат»: Соколовський, Пунько, Пастушенко, Корнєйко, Мазуренко, Садовський, Бондарчук, Рогозянський, Ляшенко, Савенко, Безкоровайний, Миронов.

Голи: Москалик, 12, 19, Борсук, 19 а/г, Стефанків, 20 – Миронов, 4.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*