Гайд із реєстрації на сайті Infinity. Особливості та умови інвестування - Блог про Львів

Гайд із реєстрації на сайті Infinity. Особливості та умови інвестування

інвестування

Високоприбуткові інвестиційні програми або HYIP – це коли шахрай та його афілійовані особи обманюють інвесторів, обіцяючи окупність інвестицій до 80 відсотків на день. Ці шахрайства набули поширення у західному світі після легендарних подвигів містера Чарльза Понці та йому подібних. Зазвичай явно нереалістичні обіцянки доходу підкріплюються заявами про винятковість, обмежений допуск і якусь секретну формулу, яка дозволяє інвесторам отримувати необмежений прибуток.

HYIP – це просто шахрайство?

Звичайно, ці HYIP – просто шахрайство, і багато інвесторів можуть вважати себе щасливими, якщо вони зможуть вчасно звідти втекти. Хоча ці ошуканці переконують потенційного інвестора в тому, що прибуток забезпечується їх безпрецедентними інвестиційними навичками, незрівнянною діловою хваткою та неймовірним рівнем інтелекту, насправді бізнес-модель дуже проста і не залежить від будь-якого бізнесу. Все, що роблять ці працьовиті люди, — це беруть капітал, який вони отримують як вклади від довірливих нових інвесторів, і розподіляють його серед інших жертв своїх схем, маскуючи нескінченний потік коштів інвесторів у свою фальшиву інвестиційну програму під прибутком на інвестиції.

Також читайте:   Особливості реклами та просування сайтів ресторанів та служб доставки їжі

Декілька порад, як уникнути шахрайства

Незабаром ми розглянемо Infinily HYIP, але зауважу, що спосіб уникнути наслідків фінансового краху – це уникати “рожевих мрій”, які змушують жертв так легко маніпулювати безглуздими обіцянками шахраїв. Є кілька золотих правил торгівлі та інвестицій у цілому, і той, хто дотримується їх рішуче та послідовно, виявиться невразливим для хайпів, пірамід та багатьох інших їх різновидів. Не займайтеся справами, яких Ви не знаєте. Не вірте у те, чого не можете пояснити. Якщо обіцянки, які Вам говорять, звучать надто добре, щоб бути правдою, не ризикуйте своїм багатством та заощадженнями в гонитві за ними.

У наші дні Infinily широко поширений. У перші дні реалізації високоприбуткових інвестиційних програм рекламодавець був би обмежений географічним регіоном через нерозвиненість міжнародних комунікацій. Багато шахраїв глибоко вдячні за можливості, які відкриває поширення Інтернету по всьому світу. Як і серйозні ділові люди, вони бачать нові межі та новий потенціал прибутку, що створюється цими новими технологіями.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*