НБА у розпалі. Український слід - Блог про Львів

НБА у розпалі. Український слід

Михайлюк

З самого рання про баскетбол, нехай не зовсім український. Вірніше зовсім американський, але про українців теж.

Всі чотири команди за якими я слідкую більш пристально в НБА цієї ночі програли. Та от якщо до Торонто Святослава Михайлюка (10 очок і програш “рапторів” Бостону 88:104) та Сакраменто Олексія Леня (117:136 від Сан-Антоніо і 5 очок Алекса) чекати чогось було годі, бо команди не йдуть в числі контендерів і просто час від часу показують яскраву гру.

Обидва клуби українців зараз в зоні плей-ін, але важко оцінювати на що їм розраховувати в кінці “регулярки”. Так от якщо від них не чекаєш гри на всі гроші, то поразка “Далласа” одного з моїх улюблених баскетболістів сучасності Дончича (107:117 від Чикаго) трошки засмучує. Лука – кращий молодий гравець ліги прямо зараз,і навіть цієї ночі своїми 20+8+10 він це довів,бо це в нього ледь не середня стата по сезону, хіба очків більше набирає. Може цього і не вистачило.

А от Лос-Анджелес Лейкерс тріпають нерви своїм фанатам цього сезону достота… ЛеБрон Джеймс вже далеко не 18 річний хлопчик, і початок цієї регулярки це якнайкраще доводить. Так, він досі GOAT ліги на рівні з Джорданом, як про нього всі говорять, але без нього то вже трохи не та команда. Навколо – такі ж пенсіонери Ентоні і Ховард, Рондо і трохи молодший Вестбрук. У половини із них є мінімум по одній “гайці” чемпіона НБА,друга половина перейшла в ЛАЛ мабуть таки для здобуття цієї “гайки” на заході кар’єри, але без ЛеБрона воно не робе((( Лейкерс набагато серйозніша зараз франшиза ніж Пеліканс коли там грав Девіс, і тут він вже сам не тягне.

Також читайте:   Як організувати зустріч однокласників

А Вестбрук штампує і далі свої трипл-дабли,від яких команді зиску нема. Сьогодні поразка їхньому ж супернику по фіналу-2020 – Маямі Хіт, в яких теж достатньо як молодих,так і старіючих “олстарів”. Ще й в овертаймі 120:117 одним словом. НБА сезон у розпалі, далі буде тільки цікавіше.

Автор статті: Kosmonavt.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*