П’ять причин купити Xbox One S у 2021 році - Блог про Львів

П’ять причин купити Xbox One S у 2021 році

Xbox One S

Розвиток консольного геймінгу як індустрії та постійний прилив нових геймерів захоплених грою за консолями, стимулює виробників розробляти все нові рішення. На прилавках магазинів вже є консолі нового покоління від лідерів даної ніші, а саме компанії Соні та Майкрософт. Нові консолі відрізняються від попередніх, новим підходом до дизайну і величезною продуктивністю, але чи втратили актуальність консолі попереднього покоління?

Насправді той факт, що консолі нового покоління від Майкрософт вже заповнили полиці, аж ніяк не означає, що Xbox One втратила свою актуальність. Консолі покоління Xbox One відмінно справляються навіть з новими ігровими проектами, а їх підтримка планується ще як мінімум протягом наступних 5 років. Але чи варто купувати Xbox One S зараз?

Цим питанням задається багато геймерів та ми постараємося на нього відповісти.

Чому у 2022 році варто звернути увагу на Xbox One S?

Консолі покоління Xbox One стали таким собі еталоном у світі консольного геймінгу, адже саме з їх появою стратегія Майкрософт дуже сильно змінилася. Замість того щоб створювати нові ексклюзиви для своїх приставок, компанія вирішила зробити акцент на комфорті користувача і вигоді для нього – запустивши більш ніж успішну підписку Xbox Game Pass. Ця підписка і дозволила консолям Xbox One заполонити ринки всього світу, і стати найбільш продаваним поколінням консолей за всю історію Майкрософт, але чи є ще причини, для того, щоб купити Xbox One S?

Xbox One S

Насправді таких причин досить багато, але ми вирішили зупинитися на головних з них. Отже, перелік причин чому купити Xbox One S у 2021-2022 році це відмінна ідея – виглядає наступним чином:

Ігрова бібліотека

Цикл життя консолей покоління Xbox One ще далеко не закінчений. На них досі виходять новинки ігрового світу, що дозволяє їх власникам насолоджуватися некст-ген проектами, при цьому не розщедрюючись на нову приставку.

Також читайте:   Як вибрати відеокамеру для зовнішнього спостереження

Вартість консолі

Ціна Xbox One S приблизно в 4 рази нижче, ніж у флагмана поточного покоління Xbox Series X. Завдяки цьому зробивши вибір на користь Xbox One S, ви зможете здорово заощадити при цьому отримавши доступ до всіх новинок поточного року.

Оптимізація

Не зважаючи на те, що консолі нового покоління вже опинилися на прилавках магазинів – до їх оптимізації все ще є питання. Технічні проблеми минулого покоління компанії усували протягом певної кількості часу, що дозволяє вам купуючи Xbox One S зараз бути впевненими в тому, що ваша приставка вже давно позбавлена тих проблем, що були у перших кількох партіях консолей Xbox One.

Технологія

Не зважаючи на те, що компанія Майкрософт дивиться в майбутнє – вона також не забуває про своїх фанатів. Вже зараз в розробці у компанії знаходиться сервіс хмарного геймінгу за допомогою, якого ви зможете під’єднатися зі своєї Xbox One S до будь-якої флагманської консолі та грати в найвищих налаштуваннях графіки, при цьому використовуючи свою консоль як ретранслятор.

Зворотна сумісність

Завдяки винахідливості розробників Xbox One S ця консоль підтримує всі ігрові проекти, які не тільки виходять на консолі нового покоління, але також підтримує ігри зі старих поколінь Xbox. Завдяки цьому купивши Xbox One S зараз, ви без зусиль зможете пограти в ігри свого дитинства і повною мірою віддатися ностальгії.

Даний перелік не є повним, але нам здається що навіть цих фактів достатньо, для того, щоб прийняти рішення про покупку консолі Xbox One S. Якщо ж ви хочете придбати іншу консоль минулого покоління або вам ближче покупка консолей від Соні – ви завжди можете знайти найцікавіші пропозиції в каталозі інтернет-магазину Retromagaz.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*