Профнастил: монтаж «під ключ» у Львові - Блог про Львів

Профнастил: монтаж «під ключ» у Львові

профнастил

Такий матеріал, як профнастил з металу, використовують в сучасному будівництві при зведенні різних споруд. Якісний монтаж профнастилу може знадобитись для таких об’єктів, як огорожі, дахи, різноманітні перекриття, стіни та навіть нежитлові приміщення. На сьогодні існує кілька видів матеріалу, які розрізняються за призначенням та іншими характеристиками. В залежності від проєкту, для будівельно-монтажних робіт застосовують профільований, стіновий або покрівельний профнастил.

На https://bwp.com.ua/montazh-profnastilu/ Ви можете замовити виконання робіт з використанням металопрофілю «під ключ». Компанія «BWP» пропонує комплексні послуги, що включають необхідні проєктні, підготовчі та монтажні роботи. Профнастил можна укладати на дах, зводити з матеріалу господарські споруди, МАФи, ангари, склади, душові на виробництвах, промислові приміщення та не тільки. Якщо потрібно, працівники «BWP» нададуть консультацію стосовно можливої сфери використання матеріалу, періоду та вартості робіт.

Переваги матеріалу

В яких випадках використовують профнастил? Металеві профільовані листи підходять для зведення нежитлових споруд різного призначення, тимчасових споруд, дахів, огорож. До переваг матеріалу належать:

  • універсальність, можливість застосування на приватних, комерційних, виробничих, муніципальних об’єктах;
  • тривалість експлуатації. Якісний профнастил, правильно змонтований, має гарантований термін служби не менш 30 років;
  • швидкість, відносна легкість монтажу;
  • стійкість до негативного впливу зовнішніх факторів (перепади температур, вологість та опади, ультрафіолет, пил, забруднення);
  • пожежостійкість. Матеріал не підтримує горіння;
  • захищеність від корозії. На вибір пропонується профнастил, що має захисне оцинковане або полімерне покриття;
  • міцність. Ребра жорсткості дозволяють металевим листам витримувати вітрове навантаження, снігове навантаження без пошкоджень та втрати цілісності.

Недоліки профнастилу

Слід відзначити, що профнастил має деякі недоліки:

  • нагрівається на сонці (це природно, бо листи виготовлені з металу);
  • високий рівень шуму, тому потрібна звукоізоляція даху;
  • втрата герметичності даху при неправильному монтажі листового матеріалу.

Де замовити монтаж металопрофілю

Щоб монтаж профнастилу був виконаний без помилок, швидко, з гарантією, звертайтесь в компанію «BWP». Вам запропонують найкращі умови співпраці та безкоштовні консультації. На https://bwp.com.ua/montazh-profnastilu/ можна оформити онлайн заявку та Вам обов’язково передзвонять. Також вам запропонують вигідні ціни на всі роботи та сертифіковані матеріали. Компанія «BWP» — це дійсно професійне будівництво «without problems»!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*