5 причин купити iPad Pro 2021

iPad Pro 2021

Немає однозначної відповіді, чи варто купувати такий планшет, як iPad. Зрештою, все зводиться до бюджету, особистих смаків та вимог конкретного користувача. Однак нижче Ви знайдете деякі переваги iPad Pro 2021, які можуть схилити до покупки саме цього пристрою, враховуючи його вартість на ринку.

1. Чіп M1

Мікросхема Apple M1 – це чудове творіння комп’ютерної інженерії. Цей чіп забезпечує на 50% вищу продуктивність процесора в порівнянні з процесором iPad Pro A12Z Bionic і на 40% графічний стрибок у порівнянні з минулорічним планшетом. Це навіть не згадуючи про вдвічі швидший доступ до пам’яті та 16-ядерний Neural Engine.

Це все, щоб сказати, що мікросхема M1 повністю змінила iPad Pro, і якщо Ви завзятий користувач, Вам буде важко працювати на іншому пристрої, як тільки Ви відчуєте швидкість M1.

2. Міні-світлодіодний дисплей

Мабуть, найбільшою причиною оновлення до iPad 2021 є міні-світлодіодний дисплей, це навіть ще більш значне оновлення, ніж чіп M1.

Пропонуючи дисплей з 5,6 мільйонами пікселів, підтримкою екстремального динамічного діапазону (XDR) і 10 000 міні-світлодіодів, не дивно, що Apple так нашумів цим покращенням.

На жаль, ця панель доступна лише для 12,9-дюймової моделі, тоді як 11-дюймовий iPad Pro 2021 оснащений звичайним рідким дисплеєм Retina, хоча він ще далеко не застарів, він просто не на тому ж рівні.

3. Камера TrueDepth

Незважаючи на те, що чіп M1 і міні-світлодіодний дисплей потрапили у багато заголовків на блогах і новинних сайтах, не можна нехтувати вдосконаленнями, які iPad Pro 2021 робить стосовно камер.

Також читайте:   "Кантахти" закрили. Як жити далі?

Задні камери відповідають iPad Pro 2020 (12 МП в ширину, 10 МП ширококутно), але додавання датчика TrueDepth до передньої камери справді приведе Вас у захоплення. Це збільшення від 7-мегапіксельного датчика, який був у попередніх моделях iPad, до 12-мегапіксельного датчика TrueDepth із кутом огляду 120 градусів справді дуже привабливе.

Враховуючи, що дзвінки Zoom/FaceTime стали відчутною частиною нашого життя за останні місяці, нова функція камери під назвою «Centre Stage», безумовно, варта уваги. Це доповнення автоматично панорамує та масштабує, щоб Ви залишалися в кадрі, навіть коли Ви рухаєтеся (так, ніби знімає справжній оператор).

4. Порт Thunderbolt

Він забезпечує в 4 рази більшу пропускну спроможність, ніж порт USB-C на торішньому iPad Pro, і навіть дозволить планшету підтримувати зовнішні дисплеї 6K – для дуже небагатьох людей, які мають доступ до цих панелей.

Бачення Apple iPad Pro полягає в тому, щоб планшет пропонував таку ж потужність, як і традиційний ПК, і цей порт безумовно наближає пристрій до цього бачення.

5. 5G

5G швидко стає галузевим стандартом, тому не дивно, що iPad Pro 2021 підтримуватиме його. Добре, що 5G є таким доповненням, оскільки немає нічого більш неприємного, ніж повільна швидкість Інтернету.

На жаль, iPad Pro 2021 і так коштує недешево, а з підтримкою 5G коштуватиме Вам додаткові 200 доларів за будь-яку модель. Сподіваюсь, що в майбутніх моделях підключення 5G буде як стандарт, але наразі воно все ще розглядається як необов’язкове, та й в Україні з цього поки толку ніякого.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*