Переваги Toyota Highlander 2021 року - Блог про Львів

Переваги Toyota Highlander 2021 року

тест драйв тойота

Упродовж більшої частини двох десятиліть Toyota не була особливо зосереджена на створенні своїх автомобілів для швидкої та динамічної їзди. Акцент здебільшого робився на економії пального. Але все змінюється на динамічному ринку позашляховиків, до якого належить Toyota Highlander 2021 року.

Головні причини купити хайлендер 2021 року:

  1. Рівень комплектації XSE. Ми просто повинні почати цей список з обговорення абсолютно нового комплектації XSE. Якщо ти хочеш спорту, то спорт ти отримаєш. 3,5-літровий V6 пропонує достатню потужність на всіх рівнях комплектації, але саме спортивно налаштована підвіска дійсно покращує ситуацію на XSE. Ви також можете обирати між переднім або повним приводом на XSE. Є також амортизатори, які були переналаштовані, щоб створити ще менше тертя. Зовні Ви побачите, що передня решітка була перевернута, а повітрозбірники збільшені, що наводить на думку, що це дійсно більш атлетичний автомобіль, ніж інші в лінійці. Хромована обробка замінена на чорну для ще більш агресивної грані, а бічні панелі перемикання додають до цього образу. Всередині червоно-чорна двоколірна оббивка SensaTec зі змішаної шкіри та тканини виглядає красиво з червоною строчкою, обробкою з вуглецевого волокна та спеціальним внутрішнім освітленням.
  2. Дуже комфортні сидіння. Перші два ряди Highlander наповнені комфортом сидінь. Передні сидіння добре зміцнені та м’які, щоб витримати довгі подорожі, і навіть крісла другого ряду в основному передають цей комфорт. Бічна підтримка відчувається добре в обох рядах, а передні сидіння з підігрівом приємні у прохолодні дні.
  3. Безшумна їзда. Кабіна Highlander добре приглушена від шуму вітру. Кабіна також залишається ізольованою від дорожнього шуму, а двигун ледь помітний, поки ви його не розкрутите. І, як бонус, Ви отримуєте підвіску, яка без проблем згладжує всі види дорожніх недоліків.
  4. Відмінна видимість зовні. Вигляд з водійського сидіння дуже вражаючий, оскільки тонкі стійки даху забезпечують багато скла спереду, з боків і ззаду. Хоча камера заднього виду є стандартною, а моніторинг сліпих зон доступний на другій і вище комплектації, Вам насправді не знадобляться ці функції, щоб добре побачити, що відбувається зовні автомобіля.
  5. Швидке прискорення. 3,5-літровий двигун надає цьому масивному позашляховику швидку силу, дозволяючи йому легко прискорюватися. Автомобілю потрібно лише приблизно 7,5 секунди, щоб розігнатися від 0 до 120 км на годину на шосе.
  6. Гнучке рульове керування. Оскільки Highlander є таким великим і громіздким, він може залишатися контрольованим і навіть дещо маневреним під час поворотів. Крен кузова в основному непомітний, а додаткова система повного приводу додає додатковий баланс під час ковзання по слизьким дорожнім покриттям, посилаючи потужність двигуна на задні колеса. Крім того, він забезпечує додаткове зчеплення з дорогою, що забезпечує відчуття стабільності та зчеплення з дорогою.
  7. Інформаційно-розважальна система. Незалежно від того, чи отримаєте Ви стандартний 8-дюймовий сенсорний екран або додатковий 12,3-дюймовий дисплей, інформаційно-розважальна система Highlander стала однією з найбільш зручних на ринку. Більший екран має деякі відблиски, але 8-дюймовий екран не має особливих проблем з цим. Усі меню розроблені для чіткості, а кнопки мають відповідну чутливість до дотику.
  8. Багато розширених засобів допомоги водієві. Це означає, що навіть базова комплектація отримує попередження про переднє зіткнення та допомогу утримання смуги руху. Контроль сліпих зон є стандартним для всіх, крім базової комплектації. Динамічний радарний круїз-контроль працює помітно добре, встановлюючи хороший крок позаду автомобіля попереду Highlander. Тільки попередження про виїзд зі смуги здається трохи чутливим в деяких ситуаціях і недостатньо чутливим в інших, але все інше працює так, як має бути.
  9. Легкодоступна система LATCH. Батькам сподобається система LATCH для дитячих сидінь. Просторий другий ряд означає, що Вам буде легко вставити сидіння, повернуті назад, і зняти їх.

тест драйв тойота

До речі, достойною альтернативою “хайлендеру” може стати міський кросовер toyota rav4.

За матеріалами сайту https://toyota-st.com/.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*