Принцип дії сироватки - Блог про Львів

Принцип дії сироватки

Сироватка для обличчя

Сироватка для обличчя – сучасний засіб для оперативного усунення дерматологічних недоліків, починаючи від зморшок, завершуючи сильним висипом. Легка консистенція, властивість швидко проникати у шкіру, майже миттєвий результат зробили склад незамінним засобом для щоденного догляду. Гостра потреба у ній виникає у весняно-осінній період, коли дерма потребує додаткового харчування.

Як підбирати вироби на сайті thebodyshop.ua та як їх грамотно використовувати?

Фахівці називають ці рецептури емульсіями, концентратами, еліксирами чи активаторами краси. Всі вони є величезним комплексом вітамінів, куди входить безліч діючих компонентів: витяжок, екстрактів, флавоноїдів, поліпептидів, гіалуронової та фруктових кислот.

Інгредієнти проходять у глибокі шари шкіри, проникає у її ліпідну кулю та починають усувати косметологічні дефекти, лікувати епітелію всередині.

Сироватка для шкіри обличчя бореться з безліччю недоліків:

  • вирівнює зморшки;
  • зволожує шкіру;
  • виліковує акне (або вугровий висип);
  • сприяє синтезу колагенових та еластинових волокон, що відповідають за пружність та еластичність дерми;
  • відбілює шкіру та надає їй блиску;
  • маскує симптоми перевтоми;
  • робить шкіру свіжою, що відпочила;
  • підтримує нормальний лужний баланс епітелію;
  • бореться з відлущуванням;
  • вирівнює незначні мімічні зморшки навколо очей чи рота.

Цей продукт кардинально відрізняється від крему насамперед чисельністю діючих компонентів. У цьому виробі їхня доза вища приблизно в 10 разів. Залежно від призначення виробники створюють склади, які можуть працювати на молекулярному рівні, де всі сполуки є доповненням один одного.

Вистачить лише однієї краплі, щоб рецептура почала діяти, але тривалий результат забезпечується лише за систематичного використання: одного разу буде мало.

Через тиждень після старту застосування будуть помітні перші зміни, а потім він лише покращає. Більшість складів тривалої дії, тобто дають тривалий лікувальний ефект. До того ж, вартість якісної рецептури може бути високою: частина інгредієнтів рідкісні, і цінуються в прямому сенсі на вагу золота.

Лікарі кажуть, що ці вироби дуже корисні у разі використання із серією косметологічної продукції однієї марки: кремами, тоніками, патчами, емульсіями для обличчя, волосся чи очей.

Більше інформації на сайті: https://thebodyshop.ua/produkty/oblichchya/sirovatki-esentsii/.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*