Чим відрізняється PS4 Slim від PS4 Fat?

PlayStation 4

Консолі компанії Соні вже давно розбурхують уми геймерів. Десятки ексклюзивних проектів, неповторний дизайн і фірмова лаконічність Соні, закохала фанатів компанії ще з першої приставки.

Нове покоління консолей від Соні – PlayStation 5, безумовно зацікавило багатьох. Не зважаючи на це суперечки між фанатами минулого покоління досі не вщухають.

Поява нового покоління дуже сильно позначилась на цінах для PlayStation 4. В середньому цінники на консолі покоління втратили близько 30%, що звичайно ж зацікавило новачків у світі консольного геймінгу. Найчастіше перед гравцем постає вибір між PS4 Slim і PS4 Fat, але яку ж з консолей вибрати?

PS4 Slim і PS4 Fat – яка консоль краща і чому?

PS4 Fat – це оригінальна консоль покоління. Ця приставка стала культовою принаймні тому, що продовжила традицію Соні ставати лідером ринку консолей, в тому числі й завдяки ексклюзивним проектам. Далеко не всі ексклюзиви та цікаві ігри для PS4 – відвідають PlayStation 5. Це також є мотивацією, щоб купити приставку минулого покоління, та ще й за зниженою ціною.

PlayStation 4 Slim – це модернізоване продовження оригінальної консолі. Єдиною вагомою відмінністю в порівнянні зі звичайною PS4 Fat, є габарити приставки. В іншому – вони повністю ідентичні.

Визначившись з тим яка модель вам більше подобається, вам буде потрібно прийняти важливе рішення, а саме – купити приставку. Але що ви отримаєте замість своїх грошей? Короткий перелік того, що можуть запропонувати PS4 Slim і PS4 Fat виглядає таким чином:

Приємний цінник

Як ми вже говорили раніше – з виходом нового покоління вартість всіх моделей PlayStation 4 помітно знизилася. Це зробило доступну приставку ще більш доступною, чим звичайно ж скористалися всі хто так давно хотів отримати консоль від Соні.

Якщо ви один з тих хто давно хотів приставку, але не був готовий витрачати великі гроші на її покупку – вам безумовно варто придивитися до PS4.

Також читайте:   Minecraft: магічний світ загадок і пригод

Бібліотека ігор

Як ми згадували раніше – далеко не всі ексклюзиви з минулого покоління відвідають PlayStation 5. Це означає, що навіть якщо ви вже купили свій улюблений проект володіючи ще старою консоллю – не факт, що ви зможете насолодитися цією ж грою на Плейстейшен 5. Разом з тим, якщо ви давно хотіли випробувати на собі ексклюзиви Соні – PS4 Slim підійде для цього якнайкраще.

Можливість додаткової економії

Минуле покоління консолей стало революційним як для Соні, так і для фанатів компанії. Розуміючи що ігрові проекти постійно дорожчають, а багато геймерів просто не готові віддавати такі суми за ігри – компанія прийняла рішення про впровадження системи вторинного використання. Вона полягає в тому, що купуючи диск з грою – ви можете надалі перепродати його, або обміняти на інший ігровий диск у свого друга або знайомого.

Таким чином, у фанатів Соні з’явився величезний ринок б/в дисків і повністю пропала потреба шукати можливості зламати приставку, адже ігри вже більш ніж доступні.

Цей перелік короткий, але при цьому він відображає головні моменти володіння Playstation 4. Купуючи будь-яку консоль цього покоління ви однозначно залишитеся у виграші, адже у вас під рукою буде ціла бібліотека ексклюзивів і все це за третину від вартості базової відеокарти нового покоління.

Якщо ви вже задумалися над тим, “а чи не придбати мені консоль від Соні?” – відвідайте сайт retromagaz.com і зробіть для себе подарунок за приємною ціною. У нашому каталозі вас чекають десятки приставок, сотні ігор і аксесуари для вашого ігрового місця. Відвідайте наш каталог товарів, щоб переконатися в цьому особисто!

Також зверніть увагу на статтю на тему “Що краще ПК чи приставка?”, в якій зібрано найважливіші аспекти для геймерів та порівняно показники обох платформ.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*