Друга ліга України. ФК «Мостиська – 1» – ФК «Галицька здоба». Анонс - Блог про Львів

Друга ліга України. ФК «Мостиська – 1» – ФК «Галицька здоба». Анонс

Розпочали з поразки

Друга ліга України. ФК «Мостиська – 1» – ФК «Галицька здоба». Анонс

Найближчої неділі, 30 січня, свій 10-й поєдинок у рамках регіонального відбору Другої ліги України проведе футзальний клуб «Галицька здоба». Черговим суперником «пекарів» стане ФК «Мостиська – 1».

До очного протистояння команди підходять, перебуваючи на різних полюсах турнірної таблиці. ФК «Галицька здоба» після перемоги над СФК «Янів» (10:2 – авт.) із 19-ма балами в активі впритул наблизилися до лідера турнірних перегонів MFC «Bastion». У «пекарів» 2 місце й одне очко відставання від першого місця.

Зовсім інша ситуація у команди з прикордонної зони. У 9-ому турі Андрій Шагало і компанія перемагаючи по ходу гри з ФК «Львів» – 5:1, примудрилися втратити перемогу. Втрата очок дорого коштувала мостищанам. Втрачені два бали відкинули ФК «Мостиська 1» на 7-му сходинку в турнірній таблиці. Проте, від четвертого місця «синьо-жовтих» відділяє лише два очки. Тож, поєдинок проти ФК «Галицька здоба» для нашого суперника фактично остання нагода зачепитися за медалі.

Також читайте:   Топ-10 гвардійців ФК «Галицька здоба» у 2023 році

До речі, за весь час існування колективів зустрічалися вони п’ять разів. І, варто сказати, що у всіх цих матчах перемогу здобула наша команда. Востаннє ФК «Галицька здоба» і ФК «Мостиська» грали між собою 20 листопада у першому колі якраз змагань Другої ліги України. Тоді, впевнену перемогу святкували «червоно-жовті» – 8:1.

За «пекарів» влучними ударами відзначалися: Тарас Мацик (дубль), Андрій Коваль (дубль), Олег Панасюк, Микола Богданов, Олег Партика та Сергій Тригубець.

Насамкінець нагадаємо, що «друга частина фільму» під назвою ФК «Мостиська 1» – ФК «Галицька здоба» розпочнеться о 17 годині 40 хвилин.

Місце незмінне – зал «Боско-Арена».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*