Люди, де маски? - Блог про Львів

Люди, де маски?

Де маски?

Ходили з вечерею до свекруні. Потім пробіглися через центр міста.

Прийшли додому, переглядаємо фото і думаємо… Чи то треба радіти, що стільки у нас добросовісно вакцинованих мешканців, які так серйозно захистилися від ковіду, що вільно себе почувають у натовпі без масок?

Чи то треба чекати на стрімкий підйом захворюваності вже за тиждень і апокаліпсис медичної системи?

Поки бігли центром, встигла помітити деякі зміни. Одразу кинулося в око, що скрізь дуже багато нетверезих людей. У доковідні часи ми щороку на свята ходили в центр на різдвяний ярмарок. Такої кількості п’яних я ще не бачила.

Також читайте:   На що звернути увагу при купівлі ліків онлайн

Я щось пропустила, і 1000 грн. за вакцинацію дозволили витрачати на алкоголь? ? Чи це у людей доходи різко зросли (горілчано-лікерні вироби сьогодні недешеві)? Ще помітила, що незвично мало західних іноземців – англійську, німецьку, польську мови було майже не чути.

А от насиченість простору російською мовою значно зросла. Можу припустити, що через пандемію багато хто з іноземців вирішили не їхати на свята в Україну, бо в нас низький рівень вакцинації і самосвідомості громадян. Натомість приїхали мешканці сходу та півдня. В жодному разі не даю оцінку – лише фіксую факти. Для особистої історії.

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Був на свята в Луцьку, так там навіть у маршутках не одягають маски. Що в місті, що за містом…
    У мене, в Рівному, всі в масках хоча би в транспорті.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*