«Lviv Open Cup 2022». Підсумки першого ігрового дня

Перший ігровий день

Сьогодні, 8 січня, у палаці спорту «Галичина» розпочалися змагання 18-ого за ліком турніру-брендів «Lviv Open Cup 2022». Вшосте участь у цих змаганнях бере у футзальний клуб «Галицька здоба».

У перший ігровий день «червоно-жовті» провели три поєдинки.

ФК «Галицька здоба» – АФК «Фокстрот» – 6:1

У дебютному поєдинку не лише для нашої команди, а й турніру загалом головним «меном» став Павло Стегніцький. 4-й номер «червоно-жовтих» у перші 5-ть хвилин зумів змарнувати дві стовідсоткові нагоди відзначитися, віддав крутий асист Сергію Тригубцю й навіть відзначився автоголом. Добре, що у складі нашої команди є Богдан Стефанків, який у грі проти «електроніків» зумів оформити покер, а гол Ярослава Журавчака, який довів свою профпридатність на тренуваннях, на пару з шостим номером «пекарів» підсумувати загальний підсумок двобою – 6:1 на користь нашої команди.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Малинськ» – 2:2

Двобій, який безперечно став окрасою усього ігрового дня в групі «B». У грі проти багатьох відомих гравців зі Львова, таких як Андрій Федюк, Павло Миколюк, Віталій Танський, Назар Лютий, Іван Палюх та інших, наша команда повела першою. Це завзятий Олег Панасюк вдало пробив усередині першої п’ятнадцятихвилинки. Проте, «червоні» на чолі з Назаром Яцишиним миритися поразці не хотіли й вже в другому таймі завдяки голам від Андрія Федюка та Назара Лютого зуміли вийти вперед. Рятувати ситуацію для «пекарів» взявся той же Олег Панасюк, який ближче до сирени зумів таки відправити «шкіряного» у ворота команди з Рівненської області після розіграшу п’ятого польового гравця. Бойова мирова, яка незадовольнила жодну з команд.

Також читайте:   В суботу на "Південному" буде жарко (Сокіл проти Нових імен)

МФК «Нові імена» – ФК «Галицька здоба» – 3:3

В останньому поєдинку першого ігрового дня підопічні Сергія Тригубця зустрілися з «Новими іменами». Для команди Володимира Крупчука звітний матч був останнім шансом зачепитися за третє місце в турнірній таблиці. І, варто зазначити, «синьо-білі» були близькими до сенсації. Достатньо швидко «імена» повели у рахунку. Після пасу «кепа» відзначився Андрій Ділай. Ще до перерви Сергій Піддубний вирівняв рахунок на табло, а після відпочинку граючий тренер «пекарів» вивів свою команду вперед. Здаватися суперник не хотів і завдяки дублю Василя Коваля зумів не лише відігратися, а й вийти вперед.

Врятував від поразки нашу команду нестаріючий Сергій Тригубець, який разом зі сиреною відправив «шкіряного» у сітку воріт «Нових імен». 3:3 – бойова нічия і вже завтра у матчі проти «Brevant» – ФК «Галицька здоба» визначиться команда, яка зіграє у півфіналі «Gold Division» і невдаха, яка зіграє також у півфіналі, але «Silver Division».

Початок львівсько-вінницького протистояння заплановано на 10 годині ранку.

Склад ФК «Галицька здоба» у перший ігровий день – воротарі: Дзюба, Марухняк, польові: Тригубець, Журавчак, Коваль, Мацик, Панасюк, С. Піддубний, Р. Піддубний, Стегніцький, Стефанків, Яблонський.

Ігор Воробій, пресслужба ФК «Галицька здоба»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*