Друга ліга України. «Галицька здоба» поступилася КІВС «Енергії – 3» - Блог про Львів

Друга ліга України. «Галицька здоба» поступилася КІВС «Енергії – 3»

Несподівана поразка

Вчора, 17 лютого, на «Боско-Арені» відбувся пропущений поєдинок 12-ого туру, в якому зустрілися дві львівські команди ФК «Галицька здоба» та КІВС «Енергія-3».

Цей матч був дуже важливим для «пекарів», адже перемога над «енергетиками» дозволяла зберегти шанси на чемпіонство. Чого не скажеш за нашого суперника, для якого двобій з «пекарями» особливого турнірного становища не мав.

Тим не менше, молоді гравці КІВС «Енергії – 3» не хотіли здаватися на милість фавориту поєдинку й саме суперник був кращим у дебюті гри. Класні нагоди відзначитися мав Юрій Оленяк, але вдало у цих епізодах зіграв кіпер «пекарів» Василь Марухняк. Витримавши стартовий натиск суперника, вже й гравці нашої команди взялися створювати свої моменти. Після передачі Сергія Тригубця міг забивати Богдан Романчукевич, але добре зіграв у цьому епізоді Юрій Яремчук. Після удару ж Андрія Коваля за КІВС «Енергію – 3» зіграла стійка воріт.

Логічно, що визначення переможця команди відклали на другу п’ятнадцятихвилинку. Вона стала ще цікавішою, адже, особливо наша команда відкривалася, часто ризикувала й моментів у молодих «енергетиків» було вдосталь. Проте, справжнім левом у воротах був голкіпер ФК «Галицька здоба» Василь Марухняк. У свою чергу в нас вбивчі моменти мали Андрій Яблонський та Павло Стегніцький.

Також читайте:   Євро-2022. Група «D». Іспанія – Боснія і Герцеговина – 5:1 + ВІДЕО

Намагаючись таки здобути перемогу в грі, головний тренер нашої команди Сергій Тригубець взяв тайм-аут, після чого Андрій Коваль вийшов у футболці п’ятого польового. Але, і ця тактика не принесла необхідних дивідендів. Навпаки, маючи один бал у кишені, гравці ФК «Галицька здоба» і його втратили. В одному з епізодів був втрачений м’яч, його швидко підібрав кіпер КІВС «Енергії – 3», кинув вперед, де один стояв Владислав Константінов, який і спрямував «шкіряного» у незахищені ворота «червоно-жовтих».

Часу аби відігратися наша команда вже не мала. Поразка – 0:1 і тепер підопічні Сергія Тригубця, якого до слова було вилучено з майданчику, змушені зосередитися на боротьбі за друге місце.

КІВС «Енергія – 3» – ФК «Галицька здоба» – 1:0 (0:0)

КІВС «Енергія – 3»: Яремчук – Білюк, Гураль, Гричук, Константінов , Король, Данилович, Мурин, Оленяк, Воронов

ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Яблонський, Тригубець, Коваль, Романчукевич, Лопушанський, Стефанків, Стегніцький

Гол: Константінов, 30

Попередження: Данилович, 13 – Тригубець, 26, Коваль, 27.

Вилучення: Тригубець, 30 (друге попередження).

Кращі гравці за версією пресслужби: Юрій Оленяк – Василь Марухняк.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*