Зимовий чемпіонат Городоччини. Переможці на призери - Блог про Львів

Зимовий чемпіонат Городоччини. Переможці на призери

Городок

8-й за ліком зимовий чемпіонат Городоччини триває. Команди-учасниці, а їх цього року 10-ть бере участь у змаганнях, зіграли по 4 тури. Основна боротьба тут ще попереду, адже після одноколового турніру на першу четвірку очікує ще один етап, а зараз поговоримо про тих, хто ставав переможцями та призерами у минулі роки.

2015 рік

У прем’єрному чемпіонаті чемпіонату Городоччини у Вищій лізі взяло участь 10 команд. Перемогу здобули Братковичі, «срібло» – у Завидович, «бронза» в кишені Суховолі.

2016 рік

Вже через рік гравці Суховолі виправдали надії своїх фанів і після «бронзи» приміряли «золото». Друге місце зайняла команда з Галичан. Третє місце у Мшани.

2017 рік

Цей рік подарував Городоччині нового чемпіона. Ним стали гравці з команди Долиняни. Найцікавіше, що трійка призерів повністю видозмінилася у порівнянні з попереднім роком. Друге місце зайняли гравці Мавкович, третє – Черлян.

2018 рік

Вже наступного року Долиняни зуміли захистити свій титул, здобувши друге «золото» поспіль. Друге місце зайняли Добряни. Третє в активі Браткович. До речі, вперше з 2015 року в цьому чемпіонаті взяло участь 11 (!) команд.

Також читайте:   Євро-2022. Група «D». Іспанія – Азербайджан – 2:2 + ВІДЕО

2019 рік

У 2019 таких команд-учасниць стало 12-ть, а перемогу здобули господарі майданчику. Друге місце у команди «Керамбуд», третє – у Браткович.

2020 рік

Новий чемпіонат і вже гравці «Керамбуду» після «срібла» здобувають «золото». Друге місце здобули Добряни, третє – Великий Любінь. До речі, вперше ця команда здобула комплект нагород у Вищій лізі.

2021 рік

Цей чемпіонат ознаменувався тим, що вперше участь у чемпіонаті Городоччини взяв ФК «Галицька здоба». З першого разу «пекарі» зуміли здобути «бронзові» нагороди. Перемогу ж здобули гравці команди з Добрян. «Срібло» в активі ФК «Артищів».

2022 рік – на старт вийшло 10 команд і переможця буде визначено вже незабаром.

Таким чином, на даний момент найбільш титулованою командою зимового чемпіонату Вищої ліги є колектив Добряни, який двічі ставав тріумфатором першості.

Якщо ж рахувати кількість здобутих призових місць, то тут лідирують Добряни, в яких одне чемпіонство та два «срібла» та Братковичі, які один раз перемагали та двічі ставали «бронзовими» призерами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*