Війна в Україні: як світова футзальна спільнота підтримує Україну - Блог про Львів

Війна в Україні: як світова футзальна спільнота підтримує Україну

Грузія

Також допомагають Україні і деякі далеко не останні люди у польському футзалі.

Зокрема, гравець збірної Польщі Павел Будняк, який відомий своїми виступами за івано-франківський «Ураган», Гравець «Рекорду» дав клубному магазину десять своїх футболок, і гроші за їх продаж підуть на допомогу Збройним силам України. Акція відбувалась минулої неділі.

Буде доречно також сказати, що українець Роман Вахула, який наразі є тренером жіночої команди «AZS UZ» з Катовіце, організував допомогу для українських військових, і керівництво польської команди його повністю підтримало. Як стало відомо «5х5», важливий вантаж з усім потрібним вже на території України.

Підтримав Україну італійський «Арціньяно», який наразі тренує колишній наставник херсонського «Продексіму» Андре Броканелло. Відео підтримки гравців та тренерського штабу «Арціньяно» можна подивитись тут.

У Грузії футзальна команда, яка ще нещодавно називалась «ВТБ», відтепер називатиметься «Україна». Саме так грузинська команда вирішила підтримати Україну.

Ще один колишній головний тренер «Продексіму», легендарний іспанець Хаві Родрігес, також підтримав Україну.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга Львова. "Нові імена" 17:0 "Патріоти"

Хаві Родрігес

На знак підтримки України свої аватарки сторінок у соцмережах у кольорах прапору України поставили флагмани іспанського жіночого футзалу – «Футсі Атлетіко Навалкарнеро» та «Бурела», кольори якої свого часу захищала Юлія Форсюк.

Ukraine

Також доєдналась до цієї акції й «Торребланка», за яку наразі грають українки Анна Шульга та Вікторія Кислова.

Разом з Україною

І наостанок – потрібно сказати, що ще за день до початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України, коли на території нашої країни був введений надзвичайний стан, деякі футзальні клуби України підтримали флешмоб криворізького «Кривбасу» та оформили аватарки своїх сторінок у соцмережі «Фейсбук» у синьо-жовті кольори прапору України. Зокрема, це зробили деякі клуби PARIMATCH Екстра-ліги, Першої ліги та регіональних етапів Другої ліги.

Це – неповний список тих, хто підтримав Україну та український народ у війні проти Росії. Сподіваємось, що світова футзальна спільнота і надалі підтримуватиме нашу країну у війні проти одвічного ворога. Слава Україні!

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*