Дмитро Клочко та Валерій Легчанов виставили на аукціон свої ігрові футболки - Блог про Львів

Дмитро Клочко та Валерій Легчанов виставили на аукціон свої ігрові футболки

Валера

Черговий лот для благодійного аукціону, який організовує українська футзальна спільнота, надав футзальний вболівальник Семен Слепаков. Цього разу він виставив на благодійний аукціон ігрову футболку збірної України зразка Євро-2010, який проходив в Угорщині.

У цій футболці на згаданому вище чемпіонаті Європи грав нинішній головний тренер львівської «Енергії» та асистент головного тренера національної збірної України з футзалу Валерій Легчанов.

Валерій Легчанов

Стартова ціна – 500 гривень. Аукціон проходитиме до 20.00 21 квітня на сторінці Семена Слепакова у соцмережі «Фейсбук». Усі виручені кошті підуть на підтримку ЗСУ.

Також колишній гравець збірної України з футзалу Дмитро Клочко виставив ще один лот на благодійний аукціон, який організовує українська футзальна спільнота. Нагадаємо, що трохи раніше Клочко-старший виставляв на аукціон футболку студентської збірної України з футзалу, яка у 2012 році стала чемпіоном світу серед студентів. Новий лот від Дмитра Клочка – це його ігрова футболка часів виступів за харківський «Локомотив». Зазначимо, що на аукціон виставлена чемпіонська футболка «Локомотива» зразка сезону 2012/2013 р. р., коли харківський вперше став чемпіоном України.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Нові імена" 3:4 "Бастіон" (відео)

Дмитро Клочко

Стартова ціна – 500 гривень. Аукціон проходитиме до 17.00 23 квітня на сторінці Дмитра Клочка у соцмережі «Фейсбук». Усі виручені кошті підуть на підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, що 24 лютого Російська Федерація почала повномасштабне військове вторгнення на територію України.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*