Електромобіль взимку - Блог про Львів

Електромобіль взимку

електромобіль

Спеціалісти TeslaPark розповідають про плюси електромобіля у зимовий час. Морозні дні власникам машин із двигунами внутрішнього згоряння створюють неприємності. Щоразу доводиться морально готуватися до чергової подорожі. Сьогодні простіше звернути увагу на силові установки та акумуляторні батареї.

Чим хороший електромобіль у мороз?

Принцип роботи електрокара побудований на повній відмові від пального. Під капотом знаходиться силова установка, акумулятор та електричні ланцюги. Це основні частини, які не вимагають жодного догляду. Майстри описують їх особливості, які нагадують правильний вибір.

  • ніякого прогріву двигуна;
  • ніякої охолодної рідини;
  • ніякого замерзаючого дизпалива.

Перед стартом за низьких температур доводиться прогрівати двигун внутрішнього згоряння. Згодом це входить у звичку, тому і влітку люди спочатку заводяться і лише за кілька хвилин рушають. Електромобіль не вимагає додаткової підготовки, адже в ньому немає блоку циліндрів та паливної суміші. Головне, щоб акумулятор був заряджений.

Також не замерзає і рідина, що охолоджує. Ще з радянських часів досвідчені водії дають поради, як рушати в -20 градусів. У разі відмови від бензину ця інформація виявиться непотрібною. Людина спокійно заведеться і миттєво поїде. Відсутність обов’язкового охолодження – додатковий плюс. Його слід згадати перед покупкою, щоб потім не страждати через відсутність теплого гаража. Сім’я більше не повертатиметься на зиму на громадський транспорт.

Паливно-мастильні матеріали взимку

Останнім важливим моментом є паливо-мастильні матеріали. Зміна щільності моторного масла та дизельного палива добре відома водіям. Вони неодноразово стикалися з такою проблемою. Їм доводилося використовувати різні засоби для спокійних подорожей. Електрокари дозволять легко позбутися складнощів.

Різке падіння температури перетворює поїздку на роботу на випробування. Зазвичай, водії за півгодини до виїзду виходять з дому, щоб підготуватися до старту. Такі затримки стали традицією, але від неї час відвикнути. Електричні ланцюги не замерзають, акумулятори працюють за будь-якої температури, тому холодний пуск не створить проблем. Причому жодних наслідків для машини не буде, адже температурні показники не впливають на принцип роботи системи.

Електромобілі довго були рідкістю. Їхня ціна та обмежений асортимент не дозволяв відмовитися від застарілого двигуна. Настав час подумати про зимові морози, щоб потім точно вибрати сучасну розробку. Вона перетвориться на надійного помічника за будь-якої погоди. Так що подібний транспорт одразу стане незамінним.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*