ФК «Галицька здоба» – переможець «Кубка Покрови 2022» - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – переможець «Кубка Покрови 2022»

Турнір ЗСУ

Вчора, 3 квітня, у Львові завершився турнір на підтримку ЗСУ. Загалом у змаганнях, які тривали два дні, взяло участь 15 команд, серед яких і футзальний клуб «Галицька здоба».

Вчора «пекарі» на стадії групового турніру здолали «Боско» – 4:0 й розписали «мирову» з «Спільнотою» -3:3. А вже у другий ігровий день нічиєї як такої не могло бути, адже команди вже змагалися у матчах на виліт.

На стадії 1/4 фіналу підопічні Сергія Тригубця зустрілися з «Авенгою». Незважаючи на те, що суперник почав цю гру краще, все ж звитягу вдалося у підсумку таки здобути нашій команді – 2:0. Забитими голами відзначилися: Нікіта Єлфімов та Олександр Школьний, який став справжнім відкриттям турніру.

Саме цей гравець забив два голи у півфінальному двобої проти суперника, якому «червоно-жовті» програли двічі у матчах регіонального етапу Другої ліги України MFC «Bastion» й ФК «Галицька здоба» виборов право зіграти у головному матчі «Кубку Покрови 2022».

Також читайте:   Футзал. Енергія перемогла Ураган та повела в серії

А там «червоно-жовті» зустрілися ще з однією львівською командою – «in.IT». Знову забив Школьний, його зусилля підтримала вся команда й, особливо, Павло Стегніцький, який відзначився дублем. Суперник ж відповів лише голом престижу від Олега Буцика.

3:1 – перемога нашої команди, але це не головне. Найголовніше, що команди зібралися, зіграли в улюблену гру й долучилися до збору коштів на підтримку ЗСУ, які ведуть відчайдушну боротьбу за нашу з вами Незалежність.

І ще, після фінального поєдинку відбулося нагородження команд-переможниць як Малого, так і Великого Кубків. Приємно, що без призів не залишилася й наша команда. Як ми вже зазначали, відкриття турніру Олександр Школьний із 6-ма голами в активі став кращим бомбардиром змагань.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*