Львівський притулок врятованих тварин потребує фінансової допомоги

Будинок врятованих тварин

Допоможемо врятувати тварин у Домівці Врятованих тварин у Львові!

Вчора, 4 квітня, ваш автор завітав у Домівку врятованих тварин у Львові. Знаходиться вона за адресою: вул. Довбуша, 24. Цей заклад «росте на дріжджах» й добре, що є такі люди, які дбають проти наших менших друзів.

У порівнянні з минулим роком домівка тварин істотно видозмінилася. Інколи мені здається, що це повноцінний зоопарк. Тут можна побачити і лисиць, і бобрів, і птахів, і лелек, за котів, собак я вже мовчу.

У зв’язку агресією клятої росії багато людей змушені кидати свої домівки і, як це не прикро звучить, кидають і своїх домашніх улюбленців. Думаю вже всі бачили фотографії зі залізничного вокзалу міста Лева, де багацько, котів, собак просто прив’язували до стовпів. На даний момент більшість із таких тварин, як і ті, що були врятовані з Миколаївського зоопарку знаходяться у Домівці Врятованих тварин у Львові.

Кабан

Зараз керівництво закладу, в особі Ореста Залипського просить фінансово допомогти, адже тварин кожного дня більшає й своїми силами вони не справляються.

Також читайте:   Нове місце для відпочинку - площа біля готелю "RIUS"

Реквізити для перерахунку коштів:

4149629381107192 приватбанк
5375414127340015 монобанк
domivka_@ukr.net РayPaL

Контактна особа – Орест Залипський.

Собака

Якщо не має змоги допомогти фінансово, то на даний притулку потрібні:

– лікувальні корми для собак та котів;
– корми для гризунів;
– свіжі фрукти крім цитрусових та яблук;
– антигельментні препарати для котів та собак;
– матеріали: цвяхи, стружка, сіно;
– волонтери, які можуть допомогти з різноманітними роботами або ж просто погуляти з тваринами.

Також є можливість завітати у притулок й «усиновити» котів та собак. Котів не так багато, а ось собак там безліч. Я перейшовся біля них, глянув їм в очі й розумію, що всі вони хочуть знайти нового господаря. Тому, якщо маєте можливість прийняти домашнього улюбленця, то ласкаво просимо. Єдине, що під час візиту треба укласти свого роду договір що ви зобов’язуєтеся утримувати домашнього улюбленця й у ніякому разі його не викинете на вулицю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*