Як вирішити проблему Пекарської - Блог про Львів

Як вирішити проблему Пекарської

Пекарська

Свята тривають, але вже потрохи виходимо з них.

Тому, починаємо й на далі піднімати актуальні теми сьогодення. Розумію, що можливо тема благоустрою нашого з вами міста є зараз не такою актуальною як війна, але тим не менше. Проблема є й треба думати як її вирішувати.

Особисто мене хвилює вулиця Пекарська, а точніше її благоустрій, де було витрачено 109.4 мільйони гривень. За ці кошти було повністю поміняно мережі, замінено тротуари, зроблено паркувальні місця, збудовано дві суперові велосипедні доріжки. Саме на останньому пункті сьогодні й зробимо акцент.

І справа тут не в тому, що автор статті затятий велосипедист. Я й за права власників автомобілів теж веду боротьбу. Просто реально не люблю лінтюхів, рагулів і так далі. А таких, на жаль, на дорогах є багато.

Одразу ж переходжу до проблемного місця, а саме готелю «Шерлок». Я тільки «за», що будуються нові подібні заклади й вони нічого до велосипедної доріжки не мають, бо договору на паркування в них нема. Але, є й інша сторона медалі – заблокована велосипедна доріжка. Ну, не для цього місто проектувало її аби «паркуни» її блокували з понеділка до п’ятниці. Реально, водії залишають свої транспортні засоби де їм заманеться. Часто це відбувається на велосипедній доріжці.

Також читайте:   15 квітня - страйк пасажирів маршруток у Львові

Скажіть мені що в такому випадку має робити власник велосипеду? Він собі їде й змушений на заблокованій дорозі або виїздити на проїзну частину (увага, проти руху), або ж намагатися розминутися з пішоходами.

Довго гуляв цією вулицею, вивчав ситуацію, слухав скиглення водіїв що нема вільних паркувальних місць. Так ось, все це повна фігня. Місця є, але ж водії транспортних засобів не мають жодного бажання перейтися так метрів зо 100-200. Вони краще себе виставлять рагулями. Так ще краще? А поруч є стоматологічна клініка, ще далі медичний університет. Та там місця хоч відбавляй. Але ж людям насрати на всіх. Він поставив своє авто на велодорозі і ти його оминай.

Яким є вирішення проблеми?

Стовпці

Щоб там мені місто не говорило за проект, що все обдумували ніхрена з цього не вийде. Єдиний вихід це поставити стовпці або ж такі обмежувачі як на вулиці Куліша. Думаю що вже тоді водіїв задумаються над тим чи їхати далі чи ні. В іншому ж випадку у нас же просто пішли гроші на вітер. Інспектори з паркування теж не варіант. Ну, він раз оштрафує, другий, третій, а водій собі приїде і зупиниться знову.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*