Благодійний турнір «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ». Перемога та поразка ФК «Галицька здоба» - Блог про Львів

Благодійний турнір «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ». Перемога та поразка ФК «Галицька здоба»

Кубок 2022

Сьогодні у Львові в залі «Боско-Арена» стартував турнір з футзалу, присвячений збору коштів для 125 бригади ТРО ЗСУ.
Волею календаря у перший ігровий день «пекарям» довелося зіграти з луцьким «Любартом» та грандом місцевого футзалу, представником Екстра-Ліги ФК «Енергія».

? Одразу ж хочемо зазначити, що дані змагання зібрали низку відомих футзалістів, серед яких варто виділити збірників: Ігоря Корсуна, Андрія Борсука, Віталія Радевича, Миколу Микитюка, Михайла Зварича та низку інших. До слова, троє останніх виступають у цей вікенд за нашу команду.

➡️ Перший матч⚔️
ФК «Любарт» – ФК «Галицька здоба» – 3:4
У так званому західному дербі команди довго запрягати не стали, вже у дебюті обмінявшись голами. Найцікавіще, що граючий спортивний директор лучан Сергій Піддубний відправив «шкіряного» у свої ворота. Натомість забив у наші ворота в складі ФК «Любарт» добре відомий львів’янин Андрій Федюк. Саме за такого рахунку суперники й відправилися на відпочинок аби вже після нього влаштувати справжній парад голів. Саме за ними й скучили фани гри «5×5». Знову ж таки Андрій Федюк вивів свою команду вперед. Проте, капітан «червоно-жовтих» Богдан Стефанків (відзначився дублем – авт.) та Віталій Радевич не хотіли програвати й своїми голами зробили серйозний гандикап у рахунку для Галицької здоби. Фінальну ж крапку в грі поставив згадуваний вище Сергій Піддубний. 4:3 – не легка, але важлива наша перемога‼️

Також читайте:   PARIMATCH Екстра-ліга: символічна збірна 7 туру

➡️ Другий матч⚔️
ФК «Енергія» – ФК «Галицька здоба» – 5:3
Зіграти проти представника Екстра-ліги України – це завжди приємно. Чергова нагода «пекарям» випала на турнірі у місті Лева. До даного протистояння команди двічі зустрічалися між собою: одна перемога в активі «зелено-білих», ще в одній грі було зафіксовано нічийний результат. Тож, мотивація здобути першу перемогу у підопічних Сергія Тригубця була ще та. І варто зазначити, що ми були дуже близькими до мети, ведучи по ходу гри у рахунку – 3:2 (відзначилися Олександр Школьний, Андрій Борсук та Віталій Радевич). Проте, низка помилок на початку другої половини зустрічі звела нанівець всі бажання «червоно-жовтих». Голи «енергетиків» Тараса Кузя (дубль) та Олега Легендзевича та нелогічне вилучення Віталія Радевича не дозволили нашій команді зачепитися принаймні за нічию. Поразка – 3:5.

Вже завтра відбудуться завершальні матчі групового етапу та матчі плейоф, де учасники турніру визначать переможців та призерів благодійного турніру «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ».

? Найближчий поєдинок ФК «Галицька здоба» заплановано на 9 годину 30 хвилин. Суперник – ФК «Clust», який представляє столицю нашої країни.

?Склад ФК «Галицька здоба» у перший ігровий день: Анікєєв – Микитюк, Зварич, Школьний, Стегніцький, Єлфімов, Борсук, Радевич, Писько, Стефанків, Коваль, Романчукевич.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*