Де взяти паливо?

Паливо

Ранок неділі розпочинаємо ще з однієї теми, яка безперечно турбує кожного українця – дефіциту палива. Вже навіть діти знають, що з ним є проблеми й то серйозні.

Хочете живий приклад? Будь ласка. Їздив вчора на дачу, то водій автобуса говорив якщо не зможе заправитися, то рейсу наступного дня не буде. Це проблема й серйозна. Доведеться людям йти додому пішки, або ж шукати альтернативні методи добирання до своїх домівок.

Після того, як клята росія побила ракетами наші нафтопереробні заводи, бази виник суттєвий дефіцит із паливом. Його або взагалі ніде немає, або ж заправляють не більше 10 літрів на один транспортний засіб. У пріоритеті техніка для війни. Тому не дивуйтеся що біля АЗС величезні черги.

Що буде далі? Не знаю, складна ситуація спостерігається ще з кінця місяця. Ринок росії, білорусі звідки ми брали нафту закритий і закритий на тривалий час. Доводиться імпортувати паливо із-за кордону, де ціни явно не дешеві. Не здивуюся, коли вже незабаром літр бензину буде коштувати не менше 50-ти гривень. Все до цього йде.

Також читайте:   Subaru Forester

Сьогодні зранку знайшов у телеграмі спільноту «АЗС Львів», де водії спілкуються якраз на тему палива: де воно є в наявності, де немає, який розрахунок підходить і так далі. Так ось, ситуація зі слів людей не дуже приємна. Паливо якщо і є, то його або мало, або ж заправляють по талонах, картках.

Що робити? Поки що треба шукати альтернативні засоби пересування містом чи областю. Для прикладу є велосипед, трамвай. Можна ходити пішки. А ті, хто має автомобілі аля «Тесла» на рівні з велосипедистами відчувають себе «богами».

Жарти жартами, але якщо паливо дійсно подорожчає, то не за горами подорожчання продуктів харчування, проїзду у транспорті й так далі. Ніхто ж собі в мінус працювати не буде.

А клята росія ніяк не здохне. Україну не здолати! Пережили й не таке, з паливом теж розберемося.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*