«Галицька здоба» тріумфувала у зимовому чемпіонаті Городоччини - Блог про Львів

«Галицька здоба» тріумфувала у зимовому чемпіонаті Городоччини

Тріумф

Найтриваліший зимовий чемпіонат Городоччини (8-й за ліком) з футзалу, який тривав п’ять місяців, завершено. З другого разу у ньому вдалося здобути перемогу футзальному клубу «Галицька здоба». Підопічні Сергія Тригубця після минулорічної «бронзи» на цей раз шансів своїм опонентам не дали.

Вчора наша команда провела 4 поєдинки. Спершу ФК «Галицька здоба» у грі, яка нічого не вирішувала окрім престижу здолала ФК «Авангард» (с. Хоросниця) – 7:4.

Голи: Стефанків (4), Романчукевич, Стегніцький, Коваль.

А вже згодом розпочалося найцікавіше – фінальна стадія змагань, в якій взяла участь перша четвірка команд. Згідно регламенту кожен мав зіграти з кожним. Щоб здобути дострокову перемогу в зимовому чемпіонаті Городоччини нашій команді необхідно було здобути 3 бали. Вдалося це зробити вже у першій грі з ФК «Братковичі», в якому наша команда перемогла – 7:6.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Братковичі» – 7:6

Голи: Стефанків (2), Стегніцький (3), Тригубець, Коваль.

«Галицька здоба» – чемпіон, але здаватися на милість іншим командам підопічні Тригубця не хотіли й у двох наступних матчах, які теж провели непогано.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Меридіан» – 4:4

Також читайте:   Футзал. "Енергія" перемогла "Хіт" і повела у півфінальній серії (відео)

Голи: Стефанків (2), Коваль (2).

ФК «Галицька здоба» – ФК «Добряни» – 6:5

Голи: Стефанків (4), Стегніцький, Коваль.

Загалом у зимовому чемпіонаті Городоччини наша команда провела 8 поєдинків на першому етапі змагань та три на другому, в яких було здобуто 9 (!) звитяг. Ще два матчі за участю «червоно-жовтих» завершилися нічиєю.

Але, і це ще не все. Окрім кубка переможцю «пекарі» удостоїлися ще й індивідуальної нагороди. Її отримав універсал – Андрій Коваль. Вітаємо!

Кращим же бомбардиром «пекарів» став Богдан Стефанків, який розписався у воротах суперників аж 26 (!) разів.

Насамкінець публікуємо повний писок гравців, які долучилися до тріумфу в Городку:

Воротар – Марухняк Василь
Універсали – Коваль Андрій, Стефанків Богдан, Тригубець Сергій, Романчукевич Богдан, Стегніцький Павло, Янів Назар, Лопушанський Андрій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*