Імміграція та переїзд до Італії

Імміграція та переїзд до Італії

Італія є однією з найпривабливіших країн для переїзду всією родиною. Маючи карту резидента, можна користуватись великою кількістю переваг, що має країна:

  • високоякісна медицина;
  • життя в країні з високим рівнем життя;
  • можливість отримати кредит в італійському банку;
  • можливість отримання податкових пільг;
  • отримання громадянства Італії через 10 років проживання в країні.

Як переїхати жити до Італії?

Процес отримання ВНП має свою специфіку та багато нюансів, ми постараємось перелічити головні моменти, на які варто звернути увагу. Щоб дізнатись детальніше про імміграцію до Італії та отримати консультацію імміграційного юриста, переходьте за посиланням https://feodgroup.com/immigration/italy.

Італія

Можливості для легальної імміграції

  1. Residenza elettiva. Ця програма дозволяє проживати в країні без права працевлаштування. Підходить для фінансово-незалежних іноземців, що мають джерело доходу за межами Італії та планують просто жити в країні. Для отримання ВНП достатньо надати документальне підтвердження наявності та легальності джерела прибутку, достатнього для комфортного проживання в Італії. Для людини, що подає заявку це сума від 30 тисяч € на рік, для сім’ї з 3-4 людей вона становить близько 100 тисяч €.
  2. Бізнес-імміграція. Цей напрямок переїзду популярний серед інвесторів та підприємців. Можна відкрити свою компанію або придбати вже готовий бізнес, інвестувати гроші в статутний капітал італійських компаній або створити інноваційний стартап. ВНП за цією програмою діє 2 роки і, якщо бізнес функціонує, сплачує податки та заробітну плату працівникам, він продовжується ще на 2 роки.
  3. Воз’єднання сім’ї. Члени родин громадян Італії, або людей, що легально проживають в країні, можуть використати це як підставку для імміграції. До переліку таких родичів входять подружжя, власні діти або діти дружини/чоловіка, дорослі діти, що мають тяжкі захворювання, батьки, що потребують догляду.
  4. Віза інвестора. За цією програмою можна отримати дозвіл на тривале проживання в Італії, виконавши одну з умов:
    • вкласти 250 тис. € в інноваційний стартап;
    • 500 тис. € в статутний капітал італійської компанії;
    • 2 мільйони € в державні облігації Італії.
  5. Імміграція через офіційне працевлаштування. Для цього потрібно мати “блакитну картку” або офіційний трудовий договір з італійським працедавцем та отримати дозвіл на працевлаштування.

Фахівці компанії Феод Груп допоможуть обрати оптимальний варіант для імміграції, підготують перелік необхідних документів для участі в програмі та нададуть кваліфіковану консультацію. Професійна консультація допоможе зробити переїзд до Італії легким та швидким!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*