Огляди вирішальних матчів Ліги Чемпіонів (відео) - Блог про Львів

Огляди вирішальних матчів Ліги Чемпіонів (відео)

Огляди

З війною я й взагалі забув написати пост про повторні матчі 1/2 фіналу в футбольних єврокубках. Вже зараз спробую виправити цю прогалину.

Хтось любить ставити ставки на футбол, а хтось надає перевагу такій розвазі як онлайн покер на деньги. Як би там не було, сьогодні ми говоримо про вирішальні матчі Ліги Чемпіонів.

Отже, в Лізі чемпіонів два дні були дуже цікавими. Спершу іспанський “Вільяреал” після виїзних – 0:2 зумів вже у першому таймі відіграти необхідний гандикап в грі проти “Ліверпуля”. Проте, вже після відпочинку Клоппа показали хто є х то у сучасному футболі. “Червоні” відправили у ворота свого суперника три м’ячі без відповіді й, у підсумку, здобули вольову перемогу – 3:2.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Динамо 1:0 Бешикташ (відео)

Вольову перемогу також записав до свого активу феноменальний “Реал”. Іспанці до останньої хвилини повторного протистояння з “Манчестер Сіті” програвали – 0:1, але неймовірним чином зуміли забити два голи й перевести гру в овертайм. Вже там “вершкові” свого не віддали. 3:1 – і команда Карчо Анчелотті крокує у фінал турніру.

“Реал” – “Ліверпуль” саме така вивіска буде у Парижі, коли напркиінці травня відбудетсья головне протистояння сезону 2021-2022 років.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*