Де сформувати новий рахунок за газ? - Блог про Львів

Де сформувати новий рахунок за газ?

Рахунок за газ

Не часто пишу про комунальні послуги, але дана ситуація є актуальною як ніколи. Війна війною, але платити за послуги, які є підключені в будинку треба.

Колись нарід у більшості платив на пошті за паперовими рахунками, але часи змінилися й більшість населення перейшла на оплату онлайн. Це й суттєва економія часу, збереження природи та й, зрештою, економія. Кожна платіжка на пошті вартує грошей. Невеликих, але все ж.

Особисто ваш автор платить за комунальні платежі за допомогою «Монобанку». Там я собі все підключив, рахунки приходять автоматично й, увага, жодної комісії. Та, цього місяця мене зацікавив показник газу. Доставка є, а ось нарахування за газ чомусь відсутні.

Враховуючи той факт, що зараз вже 24 число, рахунок мав би бути сформований. Почав «гуглити» й зрозумів, що все не просто так. Виявляється відтепер споживачі повинні оплачувати рахунок за газ у іншому особистому кабінеті «Нафтогазу» за адресою – https://my.gas.ua/.

Також читайте:   М’які меблі: готові чи на замовлення?

За цим посиланням необхідно зайти, зареєструватися в особистому кабінеті (ввести свій номер рахунку і створити пароль) і при наступному вході вам згенерує рахунок, за яким треба оплатити за використаний газ. Вже дивився що при оплаті є комісія. Тому, аби її не платити необхідно зареєструвати себе у «Монобанку». Вже це зробив, але поки що нарахування не прийшли. Думаю вже у наступному місяці будуть позитивні зміни.

До речі, дуже цікава ситуація із поданням показників та з оплатою за доставку. Так виглядає ніби покази треба буде подавати ще у старому кабінеті. Щодо доставки, то кажуть люди ніби її скоро відмінять. Побачимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*