Літня першість «Все для перемоги». Друга поспіль поразка ФК «Галицька здоба» - Блог про Львів

Літня першість «Все для перемоги». Друга поспіль поразка ФК «Галицька здоба»

Друга поразка поспіль

Продовжуються змагання літньої першості під назвою «Все для перемоги». Після фіаско у минулому турі від КІВС «Енергії 2» у матчі з «in.IT» нашій команді необхідно було будь-що перемагати. Але, схоже що ігрова криза у «пекарів» затягується. Дві поспіль поразки на старті чемпіонату такого в історії «червоно-жовтих» ще не було.

І тепер якщо команда хоче не випасти з боротьби за медалі гравцям необхідно всерйоз задуматися перед наступними матчами. Маємо надію, що тренер команди зробитть необхідні висновки й більше таких провалів не буде.

Повертаючись до гри з «in.IT» зазначимо, що досить швидко суперник відкрив рахунок. Влучним ударом відзначився Володимир Гриник. Відігралася наша команда через сім хвилин, коли після подачі з кутового ударом головою забив Олександр Школьний. Здається ось зараз «червоно-жовтих» прорве, але дві дитячі помилки в захисті й Тарас Кузь знову виводить свою команду вперед. Саме за такого рахунку команди й пішли на перерву.

Після неї команди влаштували справжнє шоу, яке так подобається поціновувачам гри «5×5». Намагаючись врятувати поєдинок головний тренер «пекарів» Сергій Тригубець почав використовувати гру з п’ятим польовим, яка теж себе не виправдала. Так, ми почали забивати голи, могли навіть врятуватися в кінці, коли рахунок було скорочено до мінімуму, але не більше. Помилок у захисті наші гравці, мабуть, наробили на весь чемпіонат вперед. Символічно, що фінальну крапку в грі поставив Андрій Федюк, про якого ми багато писали в анонсі у контексті протистояння матчу.

Також читайте:   Друга ліга України. «Галицька здоба» програла «Любарту»

Друга поразка поспіль, яка відкинула «червоно-жовтих» на 7-е місце в турнірній таблиці. Вже наступного тижня у матчі невдах перших двох турів зіграють ФК «Галицька здоба» і «Спільнота».

«in. IT» – ФК «Галицька здоба» – 7:9 (1:3)

«in. IT»: Кітор – Задорожний, Буцик, Абрамчук, Кузь, Саприка, Когут, Гриник, Федюк, Галамага, Танський, Багряк, Грицків, Лютий, Пітуля

ФК «Галицька здоба»: Савич – Марухняк, Школьний, С. Коваль, А. Коваль, Стегніцький, Стефанків, Радевич, Бойко, Піддубний, Богданов, Яблонський, Писько, Єлфімов

Голи: Гриник, 3, 44, 47, Кузь, 17, 18, 44, Саприка, 28, Кітор, 43, Федюк, 49 – Школьний, 10, 30, 49, Стегніцький, 37, С. Коваль, 43, 48, Піддубний, 48

Попередження: Федюк, 31 – Школьний, 32, Писько, 34

Кращі гравці за версією пресслужби: Роман Кітор – Олександр Школьний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*